Kardeş ülke Azerbaycan’a destek 

Kardeş ülke Azerbaycan’a destek 
ABONE OL
İncirliova Belediyesi, Ermenistan’ın saldırılarına karşı mücadele eden Azerbaycan’a destek amacıyla Türk Bayrağı’nın yanına Azerbaycan Bayrağı’nı asarken, Başkan Aytekin Kaya ve personel hep bir ağızdan ‘Azerbaycan’ın yanındayız” mesajı verdi. 

TÜRKER KOCAKAHYA - Ermenistan tarafından yapılan saldırılara karşı mücadele eden Türkiye’nin dost ülkesi Azerbaycan’a destek çığ gibi büyüyor. Bu kapsamda kardeş ülke Azerbaycan’a bir destek de Aydın’ın İncirliova ilçesinden geldi. İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’nın talimatıyla belediye binasında bulunan dev Türk Bayrağı’nın yanında dev bir Azerbaycan Bayrağı asıldı. Başkan Kaya ayrıca belediye personeli ile birlikte belediye binası önünde bir araya gelirken hep bir ağızdan Azerbaycan’ın yanındayız mesajı verildi. Dost ülkenin bayrağını kendisi de açan Kaya, “Can Azerbaycan'a İncirliova'dan selam olsun. Kardeş Azerbaycan halkının yanındayız. Ermenistan'ın Azeri kardeşlerimize karşı yapmış olduğu kalleş saldırıyı lanetliyor, kardeşlerimize sabır ve başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı. 

kardes-ulke-azerbaycana-destek-180813-13f52e2730f54bd811e6aeb8b168c416.jpgkardes-ulke-azerbaycana-destek-180813-871ca3eadc7bcaccb20ac09da48db5b3.jpg
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.