Kardeşlerin muhtarlık yarışı

Kardeşlerin muhtarlık yarışı
ABONE OL
Karacasu’nun 115 seçmeni olan Çamarası Mahallesi'nde 3 kardeşin muhtar adayı olması seçim heyecanını artırdı.

(GÜLAY ÖZTEKİN) Seçimlere sayılı günler kala eski muhtar olan kardeşlerden biri adaylıktan çekilirken seçim yarışı iki kardeş arasında geçiyor. Muhtarlığı paylaşamayan kardeşler ise birbirine düştü.

31 Mart yerel seçimlerinde muhtar adayı olan 55 yaşındaki İbrahim Sevim, tekrar aday olan mahallenin muhtarı 44 yaşındaki kardeşi Yusuf Sevim’e rakip çıktı. 
 
KARDEŞLERİN MUHTARLIK KAVGASI
Evli ve 3 çocuk babası 48 yaşındaki Ahmet Sevim, 2004 yerel seçimlerinde Çamarası köyünden muhtar oldu. İki dönem 10 yıl muhtarlık yaptıktan sonra 2014 yerel seçimlerinde tekrar aday olan Ahmet Sevim’e, en küçük kardeşi Yusuf Sevim rakip çıktı. Mahallenin muhtarı Ahmet Sevim, 2 oyla kaybettiği seçimde mührü kardeşi Yusuf Sevim’e kaptırdı. Rakip olan iki kardeş muhtar adaylığı yüzünden birbirine düştü. Geçen seçimden bu yana küs olan kardeşlerden şimdiki mevcut muhtar Yusuf Sevim önümüzdeki yerel seçimlerde tekrar adaylığını koyarken, bu kez önceki dönem muhtarlığı elinden aldığı ağabeyi Ahmet Sevim ile birlikte diğer ağabeyi İbrahim Sevim de muhtar adayı olarak karşısına rakip çıktı.  

ESKİ MUHTAR ADAYLIKTAN SON ANDA ÇEKİLDİ
Ahmet ve İbrahim Sevim kardeşler küçük kardeşleri Yusuf’a rakip olurken seçimlere sayılı günler kala, eski muhtar Ahmet Sevim adaylıktan çekilerek meydanı iki kardeşine bıraktı. Seçim yarışının muhtar Yusuf ile ağabeyi İbrahim Sevim arasında kıran kırana bir mücadele ile geçmesi bekleniyor. Ahmet Sevim’in 2014 seçimlerinde elinden muhtarlığı alan kardeşi Yusuf’a, seçimi kaybettirebilmek için ağabeyi İbrahim Sevim'e destek vereceği iddia edildi. 

KARDEŞLER BİRBİRLERİYLE KÜS
Kardeşler arasında süren seçim yarışında sandıktan kimin çıkacağı ise şimdiden merak konusu oldu. Yusuf Sevim’e karşı seçim kampanyasını sürdüren Ahmet ve İbrahim Sevim kardeşlerin 2014 yerel seçimlerinden bu yana aralarının bu yüzden açık olduğu öğrenildi.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.