Kavga ihbarına giden polisler şok oldu!

Kavga ihbarına giden polisler şok oldu!
10 Nisan Polis Haftası münasebetiyle otizmli çocuklar ve bağlı bulundukları kulübün yetkilileri, sıra dışı bir kutlama etkinliğine imza attı. 112 Acil Çağrı Merkezi ile iş birliği halinde 'kavga' ihbarında bulunan yetkililer, yanlarına gelen çok sayıda polis ekibini Türk bayrakları, alkışlar, meşaleler ve pasta ile karşıladı.

TÜM HAZIRLIKLARI YAPIP İHBARDA BULUNDULAR!
Denizli’de faaliyet gösteren Yeşilgöz Otizm Spor Kulübü yetkilileri, Polis Haftası münasebetiyle polislere yönelik sürpriz kutlama yapmaya karar verdi.

aw179899-02.jpg

Bu çerçevede 112 Acil Çağrı Merkezi aranarak kavga ihbarında bulunuldu. İhbar üzerine Pamukkale ilçesi İncilipınar Mahallesi’nde bulunan Yeşilgöz Otizm Spor Kulübü’ne çok sayıda polis ve yunus ekibi sevk edildi.

aw179899-01.jpg

NEYE UĞRADIKLARINI ŞAŞIRDILAR!
Kavga ihbarı için belirtilen adrese sevk edilen polis ekipleri, karşılaştıkları manzara ile neye uğradığını şaşırdı. Polisler kavgaya karışan şahısları beklerken, karşılarında ellerinde Türk bayrakları, meşaleler ve pasta ile duran otizmli çocuklarla karşılaştı. Polisler büyük şaşkınlık yaşarken, otizmli çocuklar ise çok sayıda polisi karşısında görünce sevince boğuldu.

aw179899-03.jpg

BÜYÜK MUTLULUK YAŞADILAR
Polislerin haftasını kutlayan katılımcılar, pasta kesti, tebriklerini iletti. Yaşadıkları karşısında önce şaşıran, sonra büyük mutluluk yaşayan polisler ise çocuklara ve okul yöneticilerine teşekkür etti. Sonrasında polisler, sohbet ettikleri otizmli çocukları araçlarına bindirdi. Otizmli çocukların sevinçleri, polislerin yakın ilgisiyle iyice arttı.

aw179899-04.jpg

"CANIMIZI VE MALIMIZI GECE GÜNDÜZ KORUYORLAR"
"Canımızı ve malımızı gece gündüz demeden görev yaparak koruyan polislerin Polis Haftası'nı kutlamak için böyle bir etkinliğe imza attık" diyen Yeşilgöz Otizm Spor Kulübü Yetkilisi Bekir Yeşilgöz, “Biz Polis Haftası'nı her yıl kutluyoruz. Bunu gelenek haline getirmiştik. Buradan polislerimizin Polis Haftası'nı kutluyorum ve nicelerini kutlamayı diliyorum” ifadelerini kullandı.

aw179899-05.jpg

aw179899-06.jpg

aw179899-07.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.