Kavuncu: Aydın emin ellerde

Kavuncu: Aydın emin ellerde
ABONE OL
İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret etti. Millet İttifakının Aydın’daki başarısını kutlayan Kavuncu, Aydın’ın emin ellerde olduğunu söyledi. 

ABDURRAHMAN FIRAT- İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Kavuncu’ya Aydın İl Başkanı Cemal Sarı ve İYİ Parti'li Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan eşlik etti. Ziyarette CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır’da hazır bulundu. 
Ziyarette konuşan Başkan Çerçioğlu, "Seçim sürecinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. En büyük emek il başkanı, ilçe başkanları ve parti teşkilatının. Çok çalışıp emek verdiler. Aydın'da 'benim 2 tane il başkanım ve 2 tane genel başkanım var' diyorum. Ayrıca sizi tebrik ediyorum. İstanbul'daki iki il başkanın başarısı gerçekten muhteşemdi. Bu birlikteliğin devamını diliyorum. İnşallah iktidar da olacağımıza inanıyorum” dedi. 

TÜRKİYE SİYASETİ ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK
Başkan Çerçioğlu’nu ve Millet İttifakı'nın Aydın'daki başarısını tebrik eden İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ise, “Yerel seçimler Türk siyasetinde artık hiçbir şeyin Türkiye'nin eskisi gibi olmayacağını belgeledi. Bundan sonra Türk siyaseti çok farklı ilerleyecek. Bu değişimin altındaki en önemli etken de her iki partinin yapmış olduğu ittifaktır.  Birliktelikler kolay değil. Hiçbir birliktelik kolay değil. Her birliktelik fedakarlık, özveri ister. Bu anlamda her iki partinin genel başkanlarına bu fedakarlığı, bu özveriyi gösterebildikleri ve Türkiye'deki değişimi yaşattıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

FARKLILIKLARI BİR ARADA TUTABİLİYORUZ
 İki farklı siyasi parti olduklarını vurgulayan Başkan Kavuncu, “Güçlü ve başarılı olmamızın nedeni farklılıkları bir arada tutabilmemizdir. Bazı konulara farklı baksak da ortak değerlerde birlikteyiz. İttifaktan daha çok  kutuplaşmış bir Türkiye’de insanların ötekileştirildiği bir ortamda ortak değerler üzerinde birleştiğimizde neleri başarabileceğimizin bir göstergesidir. İnşallah çok daha başarılı sonuçlara imza atacağız. Bu ittifakta seçimde başarılı bir neticeye ulaştık. 17 yıldır seyredilen filmin artık farklı bir sonuçlandığını gördük" dedi. 

İSTANBUL’DAN AYDIN GÜZEL GÖRÜNÜYOR
Basın mensuplarının Aydın’daki belediye çalışmalarını nasıl bulduğu yönündeki soruya Kavuncu, “Aydın çok güzel bir şehir. Bu kadroyla da daha güzel bir şehir olacağına inanıyorum. Aydın emin ellerde. Aydın güzel insanların elinde. Aydın zaten kültür, turistlik ve doğan anlamda yeteri alt yapıya da sahip. İstanbul’dan Aydın güzel görünüyor” ifadelerini kullandı. 
İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Kavuncu, Aydın ziyaretinin ardından Nazilli'de temaslarına devam edeceği öğrenildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.