Kaya: Elimi değil gövdemi koyarım

Kaya: Elimi değil gövdemi koyarım
ABONE OL
Dünyanın önde gelen otomotiv firmalarından birinin kuracağı fabrikanın Aydın’a kazandırılması için AK Parti Aydın Milletvekillerine çağrıda bulunan Çerçioğlu’na İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya da destek verdi.

BURHAN CEYHAN-  Dünyanın önde gelen otomotiv firmalarından birinin kuracağı fabrikanın Aydın’a kazandırılması için AK Parti Aydın Milletvekillerine çağrıda bulunan Çerçioğlu’na İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya da destek vererek “Sadece elimi değil gövdemi koyarım” dedi.
 Yatırımın Aydın'a kazandırılması için elinden gelini fazlasıyla yapmaya hazır olduğu vurgulayan Başkan Aytekin Kaya; "Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nun Volkswagen' in otomobil fabrikasının Aydın'da kurulması çağrısını İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya olarak destekliyorum. Başkanımız Özlem Çerçioğlu çok haklıdır. Böyle büyük bir yatırımın Aydın'ımıza kazandırılması için hepimiz elimizden geleni fazlasıyla yapmalıyız. Özlem Başkanımız 'herkes taşın altına elini koysun' demiş. Ben Aytekin Kaya olarak sadece elimi değil gövdemi koymaya hazırım. Çünkü böyle büyük bir yatırımdan tüm ilçeleriyle birlikte bütün Aydın'ımız faydalanır. İnsanlarımıza iş kapısı açılır, belediye başkanı olarak her gün onlarca kişi iş için bize geliyor. Belediyelerin kapasitesi sınırlı. Bu yüzden Aydın'ımızda mutlaka yeni iş sahaları yaratmak zorundayız" diye konuştu.       

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.