Kaya, şeffaf yönetim için teşekkür etti 

Kaya, şeffaf yönetim için teşekkür etti 
ABONE OL
İncirliova Belediyespor Başkanı Akın Kıvrak, Belediye Başkanı Aytekin Kaya’yı ziyaret ederek kulübün gelir – gider tablosu hakkında bilgi verdi. Gelir ve gideri denk olan kulüpteki  şeffaf yönetim anlayışı için Başkan Kaya, Kıvrak’a teşekkür etti. 

TÜRKER KOCAKAHYA- Aydın Süper Amatör Lig ekiplerinden İncirliova Belediyespor Yönetim Kurulu, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya’yı ziyaret etti. Ziyarette yönetim kurulu, kulübün mali durumu hakkında Kaya’yı bilgilendirdi. Kaya’ya sunulan gelir-gider raporunda gelecek sezon planlamasının da yer aldığı belirtildi. Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Akın Kıvrak, “ Göreve geldiğimiz günden itibaren yönetim kurulu olarak hesap verebilen ve her konuda şeffaf olan bir yönetim anlayışı ile İncirliova'nın çocuklarını kadroya katma çabamız sürüyor. Bu çabamız doğrultusunda kadromuzda kendi çocuklarımıza yer verdik. Önümüzdeki sezonda yine altyapıdan İncirliovamızın yerlisi en az 5 oyuncumuzu kadromuza kazandıracağız” dedi. 

163 BİN TL İLE SEZONU KAPATTILAR 
Göreve geldikleri 2019 yılı Temmuz ayında kulübü 300 TL ile devraldıklarını belirten Kıvrak, “ Bir önceki sezonda bizden önceki yönetim Süper Amatör Lig’de oynayarak 580 bin lira masraf yapmış ve sezonu kapatmıştı. Biz de yine bu sezon Süper Amatör Lig’de oynayarak ve sadece 163 bin lira harcama yaparak sezonu kapattık. Teknik heyetimiz ve futbolcularımızın özverili çalışmaları ve üstün gayretleri ile bu yıl çok iyi bir başarı yakaladık, play-off'u kıl payı kaçırdık. Belediye Başkanımız Aytekin Kaya ile görüşmelerimiz sonucu yönetim olarak bu yıl ki hedefimiz sahadaki tesislerimizin yenilenmesi, gerekli ek binaların yapılması olacaktır” ifadelerini kullandı. 

“YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
Koronavirüs tehlikesinin sona ermesi durumunda hem ilçe merkezinde hem de Acarlar’da yaz futbol okulu açmayı planladıklarını beliren Kıvrak, “Yerli futbolcu potansiyelimize kadromuzda çok daha fazla yer vererek önümüzdeki sezonda iddiamızı sürdüreceğiz. Yönetim Kurulu olarak kulübümüze her zaman destek olan Belediye Başkanımız Aytekin Kaya'ya, başkan yardımcılarımıza, meclis üyelerimize ve İncirliova halkına yürekten 
teşekkür ediyoruz"
dedi.        

ŞEFFAF YÖNETİM VURGUSU 
Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Aytekin Kaya ise, “Belediyespor Kulübümüzün yeni yönetiminin seçildiği ilk toplantıda göreve gelen yönetici arkadaşlarımızdan iki temel konuya her zaman dikkat etmelerini istemiştim. Birincisi şeffaf yönetim, ikincisi İncirliovalı gençlerin kadroda her zaman yer bulması. Çünkü ben de göreve gelirken İncirliova halkına söz verdim. Şeffaf bir şekilde belediyeyi yöneteceğim dedim. Bu anlayışla görevimi sürdürüyorum. Belediye yönetimin de bizim sahip olduğumuz bu anlayışı Akın Kıvrak'ın başkanlığındaki kulüp yönetimi de sahiplendi, 2019-2020 sezon sonu gelir- gider tablosunu bizimle paylaştılar”
dedi. 

“SPORUN VE SPORCUNUN YANINDAYIM”
Şeffaf ve her zaman hesap verebilir bir yönetim anlayışını ilke edindikleri için yönetim kuruluna teşekkür eden Kaya, “Kulüplerimiz bizim göz bebeklerimiz. Sağlıklı, vatanına milletine bağlı, kötü alışkanlıklardan uzak ve ahlaklı gençlerimizin yetişmesi için doğru yönetimlerin görevde olduğu spor kulüplerini her zaman önemsiyorum. Sporun ve sporcunun her zaman yanındayım, verdiğimiz desteği imkanlarımız ölçüşünde arttırarak sürdüreceğiz" diye konuştu. 

BÜTÇE AÇIKLANDI
Kulüp tarafından açıklanan gelir-gider tablosunda belediyeden alınan yardımlar, bağışlar ve kira gelirlerinden oluşan gelirlerin 162.754.10 TL olduğu belirtildi. Futbolculara ödenen ücretler, TFF ödemeleri, transfer aktarma ücretleri ve vergi ödemelerini kapsayan giderlerin de yine 162.754.10 TL olduğu açıklandı. Kulübün bütçesinin denk olduğu belirtildi. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.