Kaya, spora desteğini sürdürüyor 

Kaya, spora desteğini sürdürüyor 
ABONE OL
Spora verdiği destekle dikkat çeken İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, ilçe takımlarından Yazıderespor, Sandıklıspor ve Acarlar Güneşspor'a forma ve malzeme desteği verdi. 

TÜRKER KOCAKAHYA- İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, ilçede spora destek vermeyi sürdürüyor. Başkan Kaya bu kapsamda Aydın 2. Amatör Lig’de mücadele eden ilçe takımları Yazıderespor, Sandıklıspor ve Acarlar Güneşspor'a destek verdi. Destek kapsamında kulüplere forma ve malzeme yardımı yapıldı. Kaya’yı makamında ziyaret eden kulüp yöneticileri, malzemeleri teslim alırken Kaya’ya teşekkür etti. Spora ve özellikle amatör spora destek olmanın geleceğe yatırım olduğunu söyleyen Kaya, “Çünkü burada yetişen gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Biz istiyoruz ki çocuklarımız kötü alışkanlıklardan uzak dursunlar, sağlıklı bireyler olarak yetişsinler” dedi. 

“DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
‘Uyuşturucu benzeri madde kullanımı bir yana gençlerimizin sigara içmesi bile beni çok üzüyor’ diyen Kaya, “Sağlıklı bireyler yetiştirmenin yolu da küçük yaşlardan itibaren evlatlarımızı spora yönlendirmekten, sporu sevdirmekten geçiyor. Amatör spor kulüpleri bu açıdan bakıldığında çok önemli bir görevi yerine getiriyor. Çünkü gençlerimizi sporla buluşturan yerler bu kulüpler. İncirliova Belediyesi olarak bizde her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. İmkanlarımız ölçüsünde destek olmaya devam edeceğiz. Evlatlarımızın aydınlık geleceği için çalışmak belediye başkanı olarak benim birincil görevim" ifadelerini kullandı. 

YÖNETİCİLER TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyarette konuşan kulüp yöneticiler de Aytekin Kaya’nın kulüplerde yöneticilik yapmasından dolayı tecrübeli olduğunu belirterek kendilerini anladığını, sıkıntıları bildiğini ve İncirliova’nın evlatlarını da çok sevdiğini belirtti. Yöneticiler desteklerden dolayı da teşekkür etti. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.