Kaya’dan üyelere fuar sözü 

Kaya’dan üyelere fuar sözü 
ABONE OL
Aydın Marangozlar Odası Başkan Adayı Ertan Kaya, seçim vaadi olarak üyelerini ücretsiz bir şekilde fuarlara götüreceğinin sözünü verdi. 

Aydın Marangozlar Odası Başkan Adayı Ertan Kaya, 9-13 Ekim’de İstanbul’da düzenlenen TÜYAP İntermob, Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı’na katıldı. Fuar ziyareti sonrasında açıklama yapan Başkan Adayı Kaya, fuara katılarak gelişen teknoloji ile yenilikleri görme ve takip etme fırsatı yakaladığını belirtti. Fuarda birçok ilden marangoz ve mobilyacı meslektaşlarını görmekten dolayı mutluluk duyduğunu belirten Kaya, fuarın tüm mobilyacı sektörüne çok verimli bir katkı sağladığını düşündüğünü söyledi.
“5-6 YILDIR FUARLARA GÖTÜRÜLMÜYOR”
Fuardaki gözlemlerini aktaran ve seçim vaadi olarak projesini açıklayan Kaya; “Fuarda yeni çıkan makine ve aksesuarların işlerimize ne kadar katkı ve kolaylık sağladığını gözlemleme fırsatı buldum. Aydın Marangozlar Odası haricinde Nazilli, Söke, Kuşadası gibi oda üyelerinin fuarlarda gezdiklerini ve bilgi alışverişlerinde bulunduklarını gördüm. Ne yazık ki Aydın Marangozlar Odası 5-6 yıldır olduğu gibi yine üyelerini fuarlara götürmedi. Üyelerimizin ufkunu genişletecek olan bu tür fuarlardan mahrum bırakılması beni derinden üzdü. Biz yönetim olarak seçildiğimizde ilk olarak fuarlara ücretsiz bir şekilde tüm üyelerimizi götüreceğimizin sözünü veriyoruz” dedi.
“GÜÇLÜ BİR ODA OLMAK EN BÜYÜK ARZUMUZ”
Kurumsal bir yönetim anlayışı ile üyelerinin küresel düzeyde rekabet gücünü artırmaya yönelik olarak oda kaynaklarını etkin, ekonomik, verimli ve amacına uygun olarak kullanmayı amaçladıklarını dile getiren Kaya; “Göreve geldiğimde üyelerimizin geleceğe taşıyan itibarlı, güçlü bir oda olmak en büyük arzumuz. Sağlık, eğitim, sigorta, araç bakım ve onarımı yapan kurum ve kuruluşlarla özel protokol anlaşması yaparak tüm oda üyelerimizin en az yüzde 10-15 civarında özel indirimlerden faydalanmalarını sağlayacağız. Bu şekilde üyelerimizin ekonomisine katkıda bulunacağız. Bunu gibi daha birçok güzel projelerimiz var. İnşallah güçlü, dinamik ve çalışkan bir yönetim ile Aydın Marangozlar Odası’nın vizyonunu değiştirmeye geliyoruz. Artık kaderine terk edilmiş, Aydın’da birçok kurumla kavgalı olan anlayışla değil, tüm kurum ve kuruluşlarla barışık, proje ve çözüm üreten bir yönetimle bu göreve talibiz. Tüm üyelerimizin desteklerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

baskan-adayi-kayadan-uyelere-fuar-sozu-241051-1c5690a5597cd1d147ff531ce55018bd.jpegbaskan-adayi-kayadan-uyelere-fuar-sozu-241051-46a36bf1fabafdc3a532699d634d6885.jpegbaskan-adayi-kayadan-uyelere-fuar-sozu-241051-83ba0ef95c37ee736ec92bc590a19efa.jpeg
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.