Kayıp Sümeyye'den iyi haber geldi

Kayıp Sümeyye'den iyi haber geldi
ABONE OL
Karacasu’da kendisinden dün saat 17.00’den beri haber alınamayan 15 yaşındaki MTAL öğrencisi Sümeyye’den iyi haber geldi.

(GÜLAY ÖZTEKİN)  Bulunması için ilçede herkes seferber olurken Sümeyye 11 saat sonra sabaha karşı 4.30 sıralarında Ataeymir Mahallesinde tek başına bir kulübede bulundu. Sümeyye’nin kafasını dinlemek için evden kaçtığı öğrenildi. 
Aydın Büyükşehir Belediyesi AYBA çalışanlarından Ceyhun Yıldırımkaraman’ın kızı için Karacasu adeta seferber oldu. İlk olarak Dereköy’deki kameralar izlenirken kızın indiği yeri gören tek kamera açısında Sümeyye’nin nereye gittiği anlaşılamadı. Yapılan haberlerin paylaşılarak elden ele yayılmasıyla dün gece saat 22.00 sıralarında Sümeyye’nin Ataeymir’de görüldüğüne yönelik ihbar geldi. O dakikaya kadar aramalar Dereköy civarında yoğunlaştırılırken gelen bu ihbar, ekipleri doğru yöne sevk etti. Karacasu ve Ataeymir’de Sümeyye’nin arkadaşı olduğu öğrenilen birer çocuğun bilgisine başvurulurken ailenin yüreğin su serpen haber saat 4.30’da geldi. 

KIZINA KAVUŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADI
Ataeymir Mahallesi Hamazardı Mevkiinde bir kulübede bulunan Sümeyye’nin kendisini buraya bir arkadaşına bıraktırdığı ve kafasını dinlemek için böyle bir şey yaptığı öğrenildi. 
Kızına sağ salim kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Ceyhun Yıldırımkaraman, kızının izini saatlerce süren Jandarma ekiplerine, haberi paylaşarak kızına kavuşmalarını sağlayan tüm Karacasu ve Aydın halkına teşekkür etti.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.