Kayıp turistten acı haber!

Kayıp turistten acı haber!
Yabancı kafileyle geldiği antik mekanda kaybolan Polonyalı yaşlı kadın turist, ören yeri girişine yakın bir bölgedeki dere yatağında ölü olarak bulundu.

Denizli'de bulunan Pamukkale ve Hierapolis Antik Kenti'ni görmek için yabancı kafileyle kente gelen 73 yaşındaki Polonya uyruklu Maria Jolanta Latacz'dan, dün öğle saatleri itibariyle haber alınamadı.

aw200161-01.jpg

ANTİK HAVUZDA YÜZDÜKTEN SONRA KAYBOLDU

Kleopatra Antik Havuzu'nda yüzdükten sonra kendisine ulaşılamadığı öğrenilen Latacz'ı bulmak için Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı komando birlikleri ile Pamukkale güvenlik ekibi çalışma başlattı. Detaylı kamera incelemesinde, yaşlı kadının en son Hierapolis Antik Kenti'ndeki antik tiyatro çevresinde görüldüğü belirlendi.

aw200161-02.jpg

UÇURUMDAN DÜŞEREK ÖLDÜĞÜ TAHMİN EDİLİYOR

Yaşlı turisti arama çalışmaları bugün sabah saatlerinde yeniden başlatıldı. Karadan ekipler ve havadan ise dron ile aranan turistin, Pamukkale ören yeri güney kapısına yakın bir konumda bulunan Domuzçukuru mevkiindeki dere yatağında cesedi bulundu. Polonyalı turistin uçurumdan düşerek öldüğü üzerinde durulduğu öğrenildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.