Kaymakam Soley'den şehit annesine kurbanlık keçi

Kaymakam Soley'den şehit annesine kurbanlık keçi
ABONE OL
Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından alınan iki adet saanen cinsi keçiyi, Çamköy Mahallesinde yaşayan şehit annesi Aysel Kılıç’a teslim etti.  

(GÜLAY ÖZTEKİN) Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley, Ramazan ayına girerken şehit ailelerini yalnız bırakmıyor. Sık sık şehit ailelerini ziyaret eden Kaymakam Soley, SYDV Müdürü Mustafa Geçmez, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Rahmi Şendalgıç ile birlikte 19 yıl önce Kayseri’de görevi başında geçirdiği trafik kazasında şehit düşen Piyade Astsubay Çavuş Sührap Kılıç’ın annesi Ayşe Kılıç’ı evinde ziyaret etti. Şehit annesinin talebi üzerine SYDV tarafından alınan iki adet kurbanlık keçiyi de teslim eden Kaymakam Soley, hayırlı Ramazanlar ve bol kazançlar diledi.  
Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren şehit annesi, talebini kırmayıp kendisine keçi bağışlayan ve her zaman yanlarında olan Kaymakam Soley ve beraberindeki İlçe Tarım Müdürü Rahmi Şendalgıç, SYDV Müdürü Mustafa Geçmez’e de emeklerinden dolayı teşekkür etti. 

kaymakam-soleyden-sehit-annesine-kurbanlik-104955-24e94feb9488e579be58ae53d4ab41f9.jpgkaymakam-soleyden-sehit-annesine-kurbanlik-104955-934764f670a62b22df5af102b99ce25b.jpg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.