"Kenetlenme olabilir ama ittifak olamaz”

"Kenetlenme olabilir ama ittifak olamaz”
ABONE OL
Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Suzan Yücel Milli, yaptığı açıklamada, “Hiçbir parti ile ittifak yapma düşüncemiz yok. Bir kenetlenme olabilir ama ittifak olamaz” dedi.

Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Suzan Yücel Milli, Hedef Gazetesi’ne ziyarette bulundu. Milli, burada gazetecilerin sorularını cevapladı. Partisi ile ilgili açıklamada bulunan Milli, Aydın’da partisinin genel başkanı Ahmet Davutoğlu’na büyük teveccüh olduğunu belirtti. Vatandaşların sorununa yüzeysel yaklaşmadıklarını kaydeden Milli, Gelecek Partisi’nin iktidara talip olduğunu vurguladı. Milli, “Ahmet Davutoğlu’nu Aydın’a davet ettiğinde bir tedirginlik yaşadım. Burası CHP’nin kalesi bir de ben AK Parti’nin içinden geldiğim için ‘tepkiye maruz kalır mı’ diye düşünüyordum. Tam aksine bulvarda yürüyemedik. Girdiğimiz dükkanlardan çıkamadık. Genel başkanımıza çok fazla teveccüh vardı. Çünkü biz halkın sorunlarına derinden indik. Onların yaralarını sarmaya hazırız. O yönden içimiz ve vicdanımız rahat. Biz iktidara talibiz. Genel başkanımızın gelip gittikten sonra estirdiği rüzgar bize artısı oldu. Katılımımız, üyelerimiz çoğaldı. Davutoğlu, Aydın’da herkesi kucakladı, herkesle ilgilendi, herkesin sorusuna cevap verdi” ifadelerini kullandı.
“TÜRKİYE’NİN BEKA DEĞİL ZEKA SORUNU VAR”
Daha önce AK Parti’de siyaset yaptığını fakat 2017 itibari ile tüm ilişiğini kesiğini hatırlatan Milli, AK Parti’de eğitimli ve dava adamlarının kapı dışarı ediğini öne sürdü. AK Partililerin ‘Davayı sattılar’ ithamlarına da cevap veren Milli, “Ben 2017’de AK Parti’yi beynimden sildim attım. Çok emek verdik. Genel başkanımız gibi düzelir, haksızlıklar giderilir, ehliyet, liyakata önem verilir diye bekledik. Eğitimli, yetişmiş yüksekokul mezunu dava adamlarını hep kapıya koydular, kimde para varsa onları içeri aldılar. Bu da davaya zarar verdi. Biz davayı satmadık, davayı satanları bıraktık. Bize ‘hain’ diyenlere şunu söylüyorum. Kime göre neye göre hainiz. Eğer hainlik parti kurmak, doğrunun yanında olmaksa kendileri de parti kurdular. Sayın Necmettin Erbakan’dan ayrıldılar. Adamın cezaevindeki halinden faydalandılar. Eğer fırsatçılıksa bu da fırsatçılık. Beka sorunu diyorlar, Türkiye’nin beka sorunu yok, zeka sorunu var bence. Kimsenin gücü yetmez Türkiye’yi yıkmaya” diye konuştu.
“KENDİMİZE GÜVENİYORUZ”
Seçim zamanında ittifak gibi bir düşüncelerinin olmadığını ifade eden Milli, kendilerine güvendiklerini belirtti. Milli, sözlerini şöyle sürdürdü: 
“Biz bu sorunları hep dile getirdik. Ama susturulduk. Partiye zarar verir diyorlardı. Sonra baktık, zararı bize de dokunmaya başladı. Biz gümbür gümbür geliyoruz. Hiçbir parti ile ittifak yapma düşüncemiz yok. Bir kenetlenme olabilir ama ittifak olamaz. Seçim zamanında ne olur bilinmez ama tek başımıza seçime gitmeyi düşünüyoruz. Kendimize güveniyoruz.”

kenetlenme-olabilir-ama-ittifak-olamaz-238348-43561577bbbb383392bb52bb069aa8bc.jpg

kenetlenme-olabilir-ama-ittifak-olamaz-238348-bf3bfba7615cf9af8c38b57aefc9a764.jpg
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.