Ketenova İstiyor Nazilli Belediyesi Yapıyor

Ketenova İstiyor Nazilli Belediyesi Yapıyor
ABONE OL
Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Ketenova Mahallesi’nde bulunan 10 farklı noktada yol bakım, onarım ve parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

Nazilli Belediyesi ekipleri, merkezden kırsala kentin dört bir yanında yol yapım çalışmalarına devam ediyor. Kış aylarının yaklaşması ile birlikte çalışmalarına hız veren ekipler, Ketenova Mahallesi’nde yer alan 10 farklı noktada parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. Nazilli Belediyesi’nin çalışmalarından memnuniyet duyduğunu dile getiren Ketenova Mahalle Muhtarı İsmail Güler, Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve ekibine teşekkür ederek faaliyetlerinin devamını diledi.
Taleplerinin bir bir yerine getirildiğini ifade eden ve yapılan çalışmalara bizzat destek veren  Muhtar Güler; “Ketenova Mahallemizin farklı yerlerinde taş döşemesi yapılmakta ve çalışmalar devam etmektedir. Yaklaşık 2 bin metre parke taşı döşemesi yapılacaktır. 10 farklı noktada yol çalışması yapılmaktadır. Nazilli Belediye Başkanımız Kürşat Engin Özcan beyefendiye köyümüz adına teşekkürlerimi sunuyorum. Fen İşleri Müdürümüz sağ olsun bizleri kırmadılar. Mahallem adına emek veren herkese teşekkür ediyorum. Belediyemizin çalışmalarından memnunuz” diye konuştu.

ketenova-istiyor-nazilli-belediyesi-yapiyor-10-farkli-noktada-es-zamanli-calisma-234807-38ad572e78a3c1c663eb7749ccd21adb.jpg

ketenova-istiyor-nazilli-belediyesi-yapiyor-10-farkli-noktada-es-zamanli-calisma-234807-14d236c8c789af2e0db435680761008d.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.