Kılıçdaroğluna yapılan saldırıyı kınadı

Kılıçdaroğluna yapılan saldırıyı kınadı
ABONE OL
İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak, Ankara Çubuk’ta Şehit Yener Kırıkçı’nın cenaze töreninde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınadı. 

(MURAT TAN) CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na Ankara Çubuk’ta  Şehit Yener Kırıkçı’nın cenaze töreninde yapılan saldırıyı kınayan İYİ Partili Alak, “Bu yapılan saygısızlık Sayın Kılıçdaroğlu’na değil; şehidimize, ezanımıza, namaza, cenazeye ve Türk Milletinin tüm geleneklerine karşı yapılmıştır” dedi. 

“TARİHE KARA BİR LEKE OLARAK GEÇECEKTİR”

Açıklamasında CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na yapılan saygısızlığı kınayan Alak, “Ankara Çubuk’da şehidimiz Yener Kırıkçı’yı ebediyete uğurladık. Tüm şehitlerimize Allah'tan  rahmet dilerim, ruhları şad,  mekanları cennet olsun. Fakat şehit cenazesinde bir Genel Başkana yapılan bu planlı hareketi kabul etmemiz mümkün değildir. Genel Kurmay Başkanının, Paşaların,  Emniyet Müdürlerinin önünde gerçekleşebilen bu olay tarihe kara bir leke olarak geçecektir. PKK’nın suikast düzenlediği tek lider Kemal Kılıçdaroğlu’na şehit cenazesinde yapılan alçakça saldırıyı kınıyorum. Bu saldırı yıllardır yediği İstanbul'un nimetlerini paylaşmak istemeyen organize suç örgütünün kışkırtmasının bir sonucudur” diye konuştu.  

“İÇ HUZURA YAPILMIŞ BİR SALDIRIDIR”

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun temennilerini ileterek acil şifalar dileyen Alak, “Bu yumruk yalnızca Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’na değil Türk Milleti’ne atılmıştır!   Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan alçak saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu saldırı demokrasiye, barışa ve ülkenin iç huzuruna yapılmış bir saldırıdır. Bu açık provokasyonun azmettiricilerinin acilen yargı önünde hesap vermeleri gerekmektedir. CHP genel başkanı kemal kılıçdaroğlu’nun yanındayız.  Geçmiş olsun dileklerimle birlikte acil şifalar dilerim” dedi. 


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.