Kirazın fiyatı el yaktı

Kirazın fiyatı el yaktı
ABONE OL
Nazilli pazarından en pahalı meyve kiraz oldu.

Tüm Türkiye’de vatandaşların ihtiyaçlarını karşılaması için 8 ve 15 Mayıs tarihlerinde pazar kurulması karar alındı. Alınan karar doğrultusunda Nazilli’de de kurulan semt pazarlarında sıkı denetim yapıldı.

‘FİYATALAR BU HAFTA DÜŞTÜ’

Tam kapanma döneminde halkın ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için semt pazarları bu hafta da kuruldu. Polis ekipleri pazar girişlerinde vatandaşların HES kodlarını kontrol ederek pazar alanına aldı. Sıkı tedbirlerin alındığı pazar yerlerinde tüm pazarcı esnafının tedbirlere uyduğunun altını çizen Nazilli Manavlar Odası Başkanı Kemal Cansız geçen haftaya göre fiyatların düştüğünü açıkladı.

Vatandaşın alım gücünün olmadığını ifade eden Cansız, "7 noktada pazar açıldı. Geçen haftaya göre fiyatlar bu hafta biraz düştü. Daha yeni tezgahlardaki yerini alan kirazın fiyatı 50 lira. Vatandaşların alım gücü düşük olduğu için meyve almakta zorlanıyor. İnşallah en kısa zamanda bu kötü süreci atlatırız" dedi. 

Öte yandan pazarda çilek 15, karpuz dilimi 14, ananas 15, kavun 10, elma 3 kilo 10, ıspanak 8, bezelye 7, marul 5, maydonoz bağı 2, sıkma portakal ise 3 kilo 10 liradan satışı gerçekleştirildi. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.