Kırşehir ile el sıkıştı 

Kırşehir ile el sıkıştı 
ABONE OL
Nazilli Belediyespor ile yollarını ayıran Onur Karakabak, geçen sezon şampiyon olarak 2. Lig’e yükselen Kırşehir Belediyespor’a transfer oldu. 

(TÜRKER KOCAKAHYA) TFF 3. Lig takımlarından Nazilli Belediyespor’da sezonun tamamlanması sonrasında yaşanan yaprak dökümünde takımdan ayrılan isimler transferlere devam ediyor. 2017-2018 sezonunun devre arasında katıldığı Nazilli ekibinden bu yaz döneminde ayrılan 27 yaşındaki oyuncu Onur Karakabak da yeni takımıyla anlaşma sağladı. Başarılı oyuncu yeni sezon öncesi Kırşehir Belediyespor ile el sıkıştı. Geçen sezon 3. Lig’de şampiyon olarak adını 2. Lig’e yazdıran Kırşehir ekibiyle her konuda anlaşan Karakabak, yeni takımının formasını da sırtına geçirdi. 

İSTİKRARLI GRAFİK ÇİZDİ 
Bu sezon Nazilli ekibiyle ligdeki normal sezonda tamamı ilk 11’de olmak üzere 29 maça çıkan Karakabak, bu maçlarda 2 bin 610 dakika süre aldı. Play-off sürecinde ilk 11’de çıktığı 2 maçın tamamında 180 dakika sahada kalan başarılı oyuncu, Ziraat Türkiye Kupası serüveninde ise takımının formasını 5 kez terlettiği. Bu kulvarda da tüm maçlara ilk 11’de başlayan istikrarlı oyuncu, rakip fileleri bir kere havalandırırken 450 dakika görev yaptı. 

kirsehir-ile-el-sikisti-116877-4265bb4048fef6be386bc7fd77761281.jpg


Fotoğraf: Ahi Yurdu Gazetesi

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.