Kışkır’a ödülünü Yaman takdim etti 

Kışkır’a ödülünü Yaman takdim etti 
ABONE OL
20 yıldır Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi bünyesinde şoförlük yapan Cemal Kışkır, kooperatifin geleneksel olarak verdiği ayın şoförü ödüle layık görüldü.

TÜRKER KOCAKAHYA- Temmuz ayı ödülünü Kışkır’a Belediye İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman verdi. 

Efeler Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’nde yıllardır süren ayın şoförü ödülü uygulaması Temmuz ayında da gerçekleştirdi. 48’inci ayın şoförü ödülü 20 yıldır kooperatifte şoförlük yapan Cemal Kışkır’a verildi. Kooperatif binasında yapılan ve başkan Okan Yalçın’ın ev sahipliği yaptığı ödül töreninde Kışkır’a ödülünü Belediye İş Sendikası Aydın Şube Başkanı Hidayet Yaman, çeyrek altın hediyesini ise Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç verdi. Törende konuşan Kooperatif Başkanı Okan Yalçın,  “Şoför arkadaşımız 20 yıldır yolcularımızdan yada diğer sürücü arkadaşlarımızdan bize şikayet getirmedi. İnşallah uzun yıllar yine aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Hidayet Yaman beye de katılımlarından dolayı teşekkür ederim” dedi. 

“GÜZEL BİR UYGULAMA”
Törene katılan Başkan Yaman ise, “Kooperatifin bu uygulamasından dolayı tebrik ve teşekkür ediyorum. Güzel bir uygulama.  Birçok sivil toplum örgütünün başaramadığı bir uygulama. Yaklaşık 4 yıldır süre gelen bir uygulama. Bu ayın şoförü arkadaşımızı da tebrik ediyorum. Başarısı daim olsun. Kazasız, belasız çalışmalar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

kiskira-odulunu-yaman-takdim-etti-123061-b63cab71b0f0e60c7d720099988d4b90.jpgkiskira-odulunu-yaman-takdim-etti-123061-943220db33215f56310772abc792fca0.jpg
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.