Olay, Efeler ilçesine bağlı Cuma Mahallede 1 Şubat 2024 tarihinde meydana geldi. Kız arkadaşının annesini, kolundaki bilezikleri vermediği için bıçaklayarak öldüren Nuri Bozkurt’un, Bozkurt’un ‘kasten öldürme, silahla yağma, tasarlayarak öldürme ve suçun delillerini gizlemek amacıyla öldürme’ suçlarından yargılandığı dava bugün Aydın 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü.
Önceki celsede, Semra Kocaman’ın kolundaki bilezikleri almaya çalıştığını, direnince de karnına vurduğu bıçak darbeleriyle öldürdüğünü itiraf eden Nuri Bozkurt için mahkeme, Adli Tıp Kurumu'ndan Gözlem İhtisas Raporu talep etti.

5 çocuğunun annesini vahşice katletti! Cinayet sonrası 'namusumu temizledim' diye seslendi
5 çocuğunun annesini vahşice katletti! Cinayet sonrası 'namusumu temizledim' diye seslendi
İçeriği Görüntüle

Raporda, Nuri Bozkurt’un adli dengesinin yerinde olduğu tespit edildi.
Nuri Bozkurt, mahkemede yaptığı savunmada, “Ben o an cinnet geçirdim. Adli Tıp Kurumu’ndan gelen raporu da kabul etmiyorum. Kendimi savunabilmek için sizlerden süre talep ediyorum” dedi.
Mahkeme heyeti, sanığın tutuklu yargılanmasına devam kararı vererek, duruşmayı 23 Haziran 2025 tarihine erteledi.

Muhabir: Onur Erkin