Kızılgün de Siyah-Beyazlı oldu 

Kızılgün de Siyah-Beyazlı oldu 
ABONE OL
Transferde atağa kalkan Nazilli Belediyespor kadrosuna son olarak Kahramanmaraşspor forma giyen 27 yaşındaki kanat oyuncusu Aziz Kızılgün’ü kattı. 

(TÜRKER KOCAKAHYA) TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, transferde hareketli günler yaşıyor. Yaz döneminde önce takımı Teknik Direktör Yavuz İncedal’a emanet eden ve sonrasında takviyelere başlayan Naz-Naz’da hücum hattına transfer gerçekleşti. Siyah inciler bu kapsamda geçen sezonun ikinci yarısında Kahramanmaraşspor’da forma giyen 27 yaşındaki kanat oyuncusu Aziz Kızılgün’ü transfer etti. Yıldırım Demirören Tesisleri’ne gelen Kızılgün, yeni takımının formasını giydi. 
ŞAMPİYONLUKLAR YAŞADI
Yeni sezonda Siyah-Beyazlı forma altında görev yapacak olan Kızılgün, daha önce kariyerinde Bandırmaspor, Gölcükspor, Sandıklı Belediyespor, Afyonkarahisarspor, Belediye Vanspor, Denizli Büyükşehir Belediyespor, Darıca Gençlerblirği ve Kahramanmaraşspor formaları giydi. 27 yaşındaki kanat oyuncusu kariyerinde iki kere de şampiyonluk yaşadı. Geçen sezonun ilk yarısında Darıca Gençlerbirliği’nde ligde 9 Ziraat Türkiye Kupası’nda ise 2 maça çıkan Kızılgün, ikinci yarı Kahramanmaraşspor formasıyla ligde 15 maça çıktı. Kızılgün, geçen sezon 1 kez rakip fileleri havalandırdı. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.