Kocabıyıkoğlu; “Yasakları destekliyoruz”

Kocabıyıkoğlu; “Yasakları destekliyoruz”
ABONE OL
Efeler ilçesinde pazarcılık yapan 61 yaşındaki Nazmi Kocabıyıkoğlu bir pazar esnafı olarak kısıtlama kararlarını olumlu karşıladığını ifade etti. 

TUĞBA AYDIN - Aydın’ın Efeler ilçesinde kurulan Salı pazarında vatandaşlar alınan yeni tedbirlerden önce alışverişlerini yapmak için pazarın yolunu tuttu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı yeni kısıtlama kararlarından sonra pazarcılar durumu değerlendirdi. Aydın’da 48 yıldır pazarcılık yapan 61 yaşındaki Nazmi Kocabıyıkoğlu, kısıtlama kararının herkes tarafından olumlu karşılandığını belirtti. Pazar esnafı Kocabıyıkoğlu; “Yasakların gelmesini istiyoruz. Hafta sonu pazarlar kapansın ölmeyiz yeter ki bu hastalıktan kurtulalım. Kısıtlamaları olumlu karşılıyorum. Vatandaşların yüzde 70’i kısıtlama kararlarını olumlu karşılıyor. Kime sorsanız bunu söyler. Yasakların gelmesini herkes istiyor diyebiliriz” diye konuştu. 

Pazar fiyatlarının şu an için normal seyrettiğini belirten Kocabıyıkoğlu, vatandaşların pazar ihtiyacını zor da olsa karşılamaya çalıştığını dile getirdi. 

kocabiyikoglu-yasaklari-destekliyoruz-191096-62a54cfd5b54522b4c99c4fbb92db756.jpgkocabiyikoglu-yasaklari-destekliyoruz-191096-2fc4927634c0dc7ec2dd365a1f607b35.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.