Koçarlı’da 17 şubatta ihale yapılacak

Koçarlı’da 17 şubatta ihale yapılacak
ABONE OL
Koçarlı’da yapılması planlanan Koçarlı İlçe Jandarma Komutanlığı binasının ihalesinin 17 Şubat’ta gerçekleştirileceği açıklandı. 

TÜRKER KOCAKAHYA - Aydın’ın Koçarlı ilçesinde gerçekleştirilen ve yapılması planlanan yatırımlar konusunda yeni gelişmeler sürüyor. Yakın zamanda Belediye Hizmet Binası ve İlçe Emniyet Amirliği Hizmet Binasının ihalesi tamamlanıp yapımına başlanan ilçede son olarak İlçe Jandarma Komutanlığı Binası için ihale tarihi belirlendi. Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, ihalenin 17 Şubat’ta gerçekleştirileceğini kaydetti. Sosyal medya hesabından ihaleyle ilgili bilgi veren Kaplan, “Ne dediysek o. Verdiğimiz sözler bir bir tutuluyor. Koçarlı İlçe Jandarma Komutanlığı ihalesi 17 Şubat 2021 yılında gerçekleşiyor” dedi. 

“240 GÜNDE TAMAMLANACAK”
Bugünün koşullarına uygun daha modern bir hizmet binasının ilçeye kazandırılacağını dile getiren Kaplan, “İş teslimi sonrası 240 günde tamamlanacak. Desteklerinden dolayı İçişleri Bakanımız  Süleyman Soylu, Aydın Valimiz Hüseyin Aksoy ve AK Parti Aydın Milletvekillerimize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.