Koçarlı’da anlamlı vefa örneği 

Koçarlı’da anlamlı vefa örneği 
ABONE OL
Koçarlı’da yaptığı görev sürecinde çok sayıda öğrenciye eğitim veren ve 82 yaşında Kuşadası’nda hayatını kaybeden emekli öğretmen Mehmet Yalçın’ın cenazesinin ilçeye getirilmesi için Belediye Başkanı Nedim Kaplan devreye girdi.  

Aydın’ın Koçarlı ilçesinde geçmişte öğretmenlik yapan Mehmet Yalçın (82), Kuşadası’nda hayatını kaybetti. Koçarlı’ya da acı haberi gelen Yalçın’ın İzmir’de kimsesizler mezarlığına defnedileceğini öğrenen Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, önemli bir vefa örneği gösterdi. Hemen konuyla ilgili devreye giren Kaplan, ilçedeki çok sayıda kişinin üzerinde emeği bulunan Yalçın’ın Koçarlı’da toprağa verilmesi için girişimde bulundu. 

“İDARİ İŞLEMLERİ BAŞLATTIK”
Konuyla ilgili açıklama yapan Kaplan, “Vefanın İlçesi güzel Koçarlı’mda Binlerce öğrencin seni son yolculuğuna uğurlamak için bekliyor Mehmet Öğretmenim. Bu sabaha hüzünle uyandım. Koçarlı’mızda öğretmenlik yaparak binlerce öğrenci yetiştiren. İlçemizin unutulmayan öğretmenlerinden 82 yaşında ki Mehmet Yalçın hocamız, Kuşadası’daki evinde hakka yürümüş. Dediler ki; İzmir’de kimsesizler mezarlığına defnedilecek. Olur mu hiç? Koçarlı’da binlerce evladı var onun. Biz Mehmet hocamızın Cenazesini evlatlarına yani Koçarlı’ya getirmek için tüm idari işlemleri başlattık” dedi. 



 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.