Koçarlı'da festival tarihi belli oldu   

Koçarlı'da festival tarihi belli oldu   
ABONE OL
Koçarlı’da geleneksel olarak düzenlenen Çam Fıstığı ve Yerel Ürünler Festivali, bu yıl 5-6-7 Haziran tarihlerinde sürpriz sanatçıların katılımıyla gerçekleştirilecek.  

TÜRKER KOCAKAHYA- Koçarlı’da her yıl düzenlenen Çam Fıstığı ve Yerel Ürünler Festivali’nin 2020 yılı programı belli oldu. Koçarlı Belediyesi’nden yapılan açıklamada festivalin bu sene 5-6-7 Haziran tarihlerinde yapılacağı belirtildi. 3 gün boyunca Koçarlı’ya ait ekonomik değerli ürünlerin Türkiye çapında tanıtımının yapılacağı festival Belediyenin Şubat ayı meclisinde karara bağlandı. Sürpriz sanatçıların sahneye çıkacağı festivale Aydın’ın yanı sıra farklı birçok ilden de vatandaşın katılımı sağlanacak. 

“TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR”
Festivalle ilgili değerlendirmede bulunan Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, “Çamfıstığı Festivalimiz için ayrı bir çalışma yapıyoruz. İçeriğinde önemli değişiklikler yaptığımız festivalimizde sadece çamfıstığı değil Koçarlımız için her biri altın değerinde olan diğer yerel ürünlerimiz de tanıtılacak. Kültürüyle, tarihiyle ve tüm tarım ürünleriyle Koçarlı'yı tanıtan ve temsil eden bütüncül bir etkinlik ortaya çıkacak. 5-6-7 Haziran 2020 tarihlerinde Koçarlı Çamfıstığı ve Yerel Ürünler Festivalimize tüm halkımız davetlidir” dedi.


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.