AK Parti Koçarlı İlçe Başkanı Fatih Demir, Mersinbelen, Halilbeyli ve Çakmar Mahalleleri’nde uzun süredir beklenen parke taşı çalışmalarının başladığını duyurdu.
BAŞKAN DEMİR MÜJDELEDİ
Başkan Demir, mahalle muhtarları ve bölge sakinlerinin ortak talepleri doğrultusunda yürütülen süreç sonucunda parke taşlarının bölgeye indirildiğini belirterek, “Koçarlı’nın Mersinbelen, Halilbeyli ve Çakmar Mahalle Muhtarları ile bölge sakinlerinin ortak talepleri doğrultusunda, parke taşlarımız bugün itibariyle indirilmiştir” dedi.

TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ
Demir, süreç boyunca gördüğü desteklerden dolayı, “Bu önemli taleplerimizde bizlere desteklerini esirgemeyen İl Başkanımız Mehmet Erdem ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu'na en içten teşekkürlerimizi sunarız”diyerek teşekkürlerini iletti.





