Koçarlılı vatandaş ilçe kaymakamlığının kapatılmasını istedi!  

Koçarlılı vatandaş ilçe kaymakamlığının kapatılmasını istedi!  
ABONE OL
Koçarlı’da yaşayan 71 yaşındaki Nihat Işık, 1946’de ilçe statüsüne kavuşan Koçarlı’da adliye, PTT, ADM Elektrik Şubesi gibi kuruluş binalarının olmamasına tepki gösterdi. 

(MURAT TAN)-ÖZEL HABER-  Koçarlı’da bu kuruluşlara ait binaların 20 yıl öncesine kadar hizmet verdiğini hatırlatan Işık, “Eğer bu hizmetler verilmeyecekse Koçarlı’da kaymakamlık da kapatılsın, kökten İncirliova’ya bağlanalım” dedi.

“VATANDAŞA HİZMET BU MUDUR?” 

Koçarlı’da adliye, PTT, ADM Elektrik Şubesi gibi kuruluş binalarının olmamasına tepki gösteren Koçarlı’da yaşayan Nihat Işık adlı vatandaş, yetkili mercilerden Koçarlı’nın elinden alınan hizmetlerin geri getirilmesini talep etti. Konuyla ilgili açıklamasında, Koçarlı’nın 1946’da ilçe olduğunu ve belediye kurulduğunu hatırlatan Işık, “20 yıl öncesine kadar Koçarlı’da adliye, AYDEM müdürlüğü, PTT müdürlüğü, icra müdürlüğü, Deniz Bankası vardı. Vardı da vardı ama şimdi adliye yok, AYDEM müdürlüğü yok, PTT müdürlüğü yok. Şimdi bizim en uzak mahallemiz olan Kullar Koçarlı’ya 40 km uzaklıkta bulunuyor. Aydın’da Koçarlı’dan 30 kilometre olduğunu hesaba katarsak bir gün içinde nasıl işini görüp köyüne dönebilsin. Şimdi yanlış anlamayın AKP diyor ki, biz vatandaşların ayağına hizmet götürüyoruz. Hizmet böyle mi götürülür vatandaşın ayağına. Adam PTT’den 15 lira almak için ya da para yatırmak için İncirliova’ya gidiyor. AYDEM’DE işi olan bir vatandaş, Koçarlı’dan İncirliova’ya gitmek zorunda kalıyor. Vatandaşa hizmet bu mudur acaba?” diye konuştu.

“VATANDAŞA YAZIK DEĞİL MİDİR?”

Koçarlı’da adliye, PTT, ADM Elektrik Şubesi gibi hizmet binalarının Koçarlı’ya tekrar kazandırılmasını istediğini belirten Işık, “Vatandaşa yazık değil midir? İncirliova dün olmuş daha ilçe, Ben Koçarlı’dan İncirliova’ya işimi görmeye gidiyorum. Böyle şey olur mu? O zaman kaymakamlığı da kapatsınlar. Biz İncirliova’da işimizi gördükten sonra Koçarlı’yı da İncirliova’ya bağlayıversinler. Ben Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan ve Aydın’ın sayın milletvekillerinden, Koçarlı’ya adliye, PTT, ADM Elektrik Şubesi gibi kuruluş binalarının 20 yıl önce olduğu gibi aynı şekilde iade edilmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.

kocarlili-vatandas-ilce-kaymakamliginin-kapatilmasini-istedi-296090-8d932771f7e0a093edc1218fe78b7b3b.jpegkocarlili-vatandas-ilce-kaymakamliginin-kapatilmasini-istedi-296090-20b227f26f29c04433d2e1a3657219f6.jpg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.