"Koçarlı'nın geleceği için kazandık"

"Koçarlı'nın geleceği için kazandık"
ABONE OL
Yüzde 52,98 oy oranı ile Cumhur İttifakı’nın AK Parti Koçarlı Belediye Başkanı seçilen Nedim Kaplan, "Koçarlı'nın geleceği için kazandık" dedi.

(ŞERMİN ÇOLAK) Koçarlı’da 31 Mart yerel seçim yarışını Cumhur İttifakı adayı Nedim Kaplan kazandı. Kaplan, rakibi CHP’li mevcut Koçarlı Belediye Başkanı olan ve Millet İttifakı Koçarlı Belediye Başkan Adayı Mutlu Öztürk’ü geçerek Koçarlı Belediye Başkanı oldu. Böylece Koçarlı CHP’den AK Parti’ye geçmiş oldu.
"Koçarlı'nın geleceği için kazandık" diyen Nedim Kaplan, “Sizlere söz vermiştim, çalışacağız, kazanacağız ve başaracağız demiştim. Beni destekleyen vatandaşlarımızın yüzünü kara çıkartmadım ve seçimi kazandık. Şimdi de söz veriyorum, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız, daha güzel ve yaşanılır Koçarlı için başaracağız. Oy verenlerin yüzünü kara çıkartmayacağım. Sizlerin desteğiyle Koçarlımızın geleceği için durup dinlenmeden çalışacağız ve başaracağız. Koçarlı’nın makus talihini hep birlikte yeneceğiz, bundan sonra Koçarlı demokrasi şehidimiz merhum Adnan Menderes’in şehrine yakışır, örnek bir ilçe olacak. Bugünden sonra Koçarlı 52 mahallesiyle hasret kaldığı hizmete kavuşacak. Koçarlı için, siz değerli hemşerilerim için değer. Tekrar çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.