Koçarlı’ya “Şen” müdür

 Koçarlı’ya “Şen” müdür
ABONE OL
Aydın’ın Koçarlı ilçesinde Halk Bankası Şube Müdürlüğü görevine, Sökeli Taner Şen getirildi. Bölge ekonomisini ve yöre insanını çok iyi tanıdığını ifade eden Şen, “Bu süreçte bir şeylere dokunup hizmet verebilirsek ne mutlu bize.” dedi.

(GÖKHAN DÜZYOL)-ÖZEL HABER- Koçarlı ilçesinde Halk Bankası müdürlüğü görevi esnasında koronavirüse yakalanan Yavuz Selim Bozdağ’ın (45) vefat etmesiyle yerine, Germencik şubesinde bireysel yönetmen görevinde bulunan 43 yaşındaki Taner Şen atandı. Bankacılık sektöründe 20 yıldır çalıştığını ifade eden Şen, 12 yıldır da Halk Bankası çatısı altında Söke, Kuşadası ve Germencik ilçe şubelerinde görev yaptığını kaydetti. 

“BURUK BİR SEVİNÇLE GELDİK”

Kendisinin Sökeli, eşinin de Bağarası Mahallesi’nden olduğunu vurgulayan Şen, bölge ekonomisini ve yöre insanını da çok iyi bildiğini söyledi. Göreve buruk bir sevinçle geldiğini aktaran Şen, “Merhum Yunus müdürümüz vefat edince bize de burada görev verildi. Aslen Sökeliyim. Bu bölgenin insanıyız ve bu bölgeyi iyi tanıyoruz. Eşim de Bağarası Mahallesi’nden. Buraya güzel şeyler getirmek için hizmete geldik. Allah muvaffak etsin, iyi insanlarla karşılaştırsın. Amacımız bu doğrultuda görev yapmak.” diye konuştu.

“MEMLEKETİN ÇOCUĞUNA SAHİP ÇIKIN”

Halk arasındaki bir deyişle duygu ve düşüncelerini ifade eden Şen, şöyle devam etti:
“Buranın halkından olduğum için daha çok destek bekliyorum. Halk arasında denir ya; memleketin çocuğuna da sahip çıkılmasını isteriz. Burada üretimlerin başında çam fıstığı geliyor. Bu ürün adeta dağdaki altın. Ürünün ekonomiye katkısı çok fazla. Buradaki pamuk üretimi de oldukça fazla ve verimi yüksek. Buradaki ferah düzeyi ne kadar çok artarsa huzur ve refah gelir. Bu süreçte bir şeylere dokunup hizmet verebilirsek ne mutlu bize.” 

koronaviruse-yenik-dusmustu-kocarliya-sen-mudur-299805-97e2774722ab6057f1d8192241bd887c.jpg


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.