Komiser Emrah İzmirlioğlu Umurlu'ya atandı

Komiser Emrah İzmirlioğlu Umurlu'ya atandı
ABONE OL
Karacasu'da 2,5 ay önce göreve başlayan İlçe Emniyet Amirliğinde görevli karakol amiri 47 yaşındaki evli ve bir çocuk babası komiser Emrah İzmirlioğlu, İl Emniyet Müdürü Suat Ekici’nin ilçeye yaptığı ziyaretin ardından Umurlu Polis Merkezine atandı.

GÜLAY ÖZTEKİN- Göreve başlar başlamaz polis arkadaşlarıyla uyum içinde çalışıp kısa sürede kendisini sevdiren Komiser İzmirlioğlu'nun ay sonunda ilçeye veda etmesi bekleniyor. 

Buharkent’ten Karacasu’ya atanan Emrah İzmirlioğlu, 2,5 ay gibi kısa bir süre sonra Umurlu Polis Merkezine atandı. Karacasu’ya henüz yeni gelmiş olan İzmirlioğlu’nun ailesinden uzakta olması nedeniyle geçtiğimiz hafta ilçe ziyareti yapan İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici’ye durumu iletmesinin etkili olduğu konuşuluyor. İlçenin asayiş ve güvenini sağlamak için gece gündüz canla başla çalışan İzmirlioğlu, Emniyet Amiri ve polis meslektaşları ile uyum içinde çalışarak ilçe halkıyla da kısa sürede kaynaşıp kendisini sevdirdi. Karakol Amiri komiser İzmirlioğlu’nun bu güne kadar birçok yerde görev yaptığı son olarak da Umurlu Polis Merkezine atandığı öğrenildi. Atama yazısı kendisine ulaşan İzmirlioğlu’nun ay sonunda ilçeye veda etmesi bekleniyor. 

cfg-min.png


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.