Kongrede çekildi! İşte skandalın kanıtı!

Kongrede çekildi! İşte skandalın kanıtı!
ABONE OL
S.S. Nazilli Küçük Sanayi Yapı Kooperatifi’nde düzenlenen genel kurula oy pusulası skandalının yanı sıra görevi başındaki basın mensuplarına yapılan saldırı damga vurdu. 

Sonucu merakla beklenen S.S. Nazilli Küçük Sanayi Yapı Kooperatifi genel kurulunda skandal yaşandı. Bir dönem daha başkanlığa seçilen Nuri Arslan, ekibi ve destekçilerinin 3 numaralı sandıkta oy kullanacak olan birçok kooperatif ortaklarına sadece mavi listeli pusula ve zarf vererek oy kullandırdıkları tespit edildi. Yaşanan bu usulsüzlüğü an ve an kaydeden Aydın Hedef Gazetesi’nden Vedat Karaca, Başkan Nuri Arslan başta olmak üzere birçok Arslan destekçisi tarafından sözlü ve fiziki saldırıya maruz kaldı.


ARSLAN VE EKİBİNDEN GÖREVİNİ YAPAN GAZETECİLERE SALDIRI
3 Nolu sandıkta yaşananları videoya kaydeden gazeteci Vedat Karaca’nın sandık başında yaşanan usulsüzlüğü kaydettiğini gören Nuri Arslan, Karaca’nın elinden zorla çekim yaptığı telefonu alarak zarar verdiği tespit edildi. Arslan’ın ekibi de görev yapan gazeteci Vedat Karaca’yı sinkaflı küfürlerle taciz etmekle kalmayıp, fiziki saldırıda da bulundu. Emniyet güçlerinin araya girmesi ile saldırganların elinden kurtulan Gazeteci Vedat Karaca’nın ardında Nuri Arslan’ın ekibinden bir başka kişi ise Manşet Aydın’dan Gazeteci Mustafa Çelik’e de sözlü ve fiziki saldırıda bulundu.

 


SKANDALIN YAŞANDIĞI 3 NOLU SANDIK SONUCU BELİRLEDİ
1 ve 2 numaralı sandıkta Cihan Gevrekoğlu 1’inci çıktı. Oy kullanacak olan birçok kooperatif üyesine beyaz pusulanın verilmeyip sadece mavi listeli pusulanın verildiği 3 nolu sandıktan Cihan Gevrekoğlu’na 98, Nuri Arslan’a da 202 oy çıkmasında Arslan’ın sandık görevlilerinin oy kullanacak ortaklara yaptığı yönlendirmenin etkili olduğu görüldü.


GEVREKOĞLU İTİRAZ EDECEK Mİ?
Şimdi gözler skandalın yaşandığı 3 nolu sandıktan çıkan oylarla seçimi kaybeden Cihan Gevrekoğlu’nda. Gevrekoğlu’nun sonuca itiraz edip etmeyeceği merak ediliyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.