Koronavirüs Aydın’da semt pazarını etkilemedi 

Koronavirüs Aydın’da semt pazarını etkilemedi 
ABONE OL
Aydın’ın Efeler İlçesinde koronevirüs tehdidine rağmen hiçbir tedbir alınmadan binlerce vatandaş maskesiz ve eldivensiz bir şekilde aynı semt pazarında alış veriş yaptı.

ABDURRAHMAN FIRAT- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’de koronavirüs görülmesinin ardından vatandaşların toplu alanlardan uzak durmaları konusunda uyarmasına rağmen Efeler’deki Salı Pazarında vatandaşların yoğunluğu ve koronaya aldırış etmeden alışveriş yapması dikkat çekti.
Efeler’de her hafta Salı günü kurulan semt pazarında koronavirüse rağmen vatandaşlar herhangi bir önlem almadan alış veriş yaptı. Pazardaki ürünler açıkta satılmasına rağmen hiçbir tedbir alınmadan binlerce insanın Pazar bölgesine akın edip birbirine temas etti. Bazı pazarcılar eldiven takmış olsa da maske takanların nadir olduğu görüldü. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın bütün uyarılarına rağmen Efeler’deki vatandaşların tedbirsiz davranıp Pazar alışverişi yapması dikkatten kaçmadı. Pazar kalabalığına girmekten çekinenler ise sokak başlarındaki pazarcıdan alışverişini yapıp hızlıca bölgeden ayrıldı. Pazarcı esnafı, satışların oldukça iyi olduğunu belirterek memnuniyetlerini dile getirdiler.

koronavirus-aydinda-semt-pazarini-etkilemedi-153819-d120922b110e2c607de0417e13913365.jpg
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.