Koronavirüs düğün tarihlerini değiştirdi

Koronavirüs düğün tarihlerini değiştirdi
ABONE OL
Korona virüsü nedeniyle ertelenen düğünler nedeniyle düğün salonlarındaki son durum ve yoğunluğun yaşanacağı aylar ile ilgili Işıktaş Düğün Salonu işletmecisi Ülkem Işıktaş açıklamalarda bulundu.

AYŞE AKTAŞ - Korona virüs nedeniyle alınan tedbirler kapsamında kafeler, restoranlar, lokantalar, nargile içilen mekanlar, sinemalar, kapalı çocuk oyunları ile düğün salonlarının da kapatılmasını kararlaştırılmasının ardından gözler düğün salonlarına çevrildi. Bu kararın ardından en çok merak edilen konulardan biri de alınan düğün tarihleri ve düğün salonları için peşin ödenen ücretler ve yatırılan kaporoların ne olacağıydı.

‘HİÇ BİR MÜŞTERİMİZİ MAĞDUR BIRAKMAYACAĞIZ’
Nazilli’de organizasyonlar yapan ve Işıktaş düğün salonu işletmeciliği üstlenen Ülkem Işıktaş ertelenen düğün tarihleri ile ilgili hiç bir müşterilerinin mağdur olmayacağını açıkladı. Düğün salonu işletmecisi genç girişimci Ülkem Işıktaş, ”Herkesin etkilendiği bir süreç geçiriyoruz. Tabi ki Nazilli’deki tüm düğün salonu işletmecileri ve bizde dahil etkilendik bu durumdan. Kapora yatıran her müşterimizin istedikleri tarihlerde düğünlerini yapacağız. Nisan ayı tam da sezonumuzun başladığı dönemlerdi. Maalesef virüs salgınından dolayı düğünlerimizi erteledik. Hiçbir müşterimizi mağdur bırakmayacağız. Düğün yapacak müşterilerimizin karar verecekleri tarihlerde ayarlamalar yaptık. Diğer düğün salonu işletmeci arkadaşlarımızın da aynı şeklide yaptığını düşünüyorum. Hiç bir aksilik ya da sıkıntı yaşamadık müşterilerimizle” diye konuştu.

‘HAZİRAN AYI İÇİNDE BÜYÜK YOĞUNLUK OLACAK’
Sürecin nasıl gelişeceği ile ilgili net bir durumun olmadığını şuan resmi olarak 30 Nisan’a kadar kapalı kalacaklarını söyleyen Işıktaş, ”Şuan 30 Nisan’a kadar bir kısıtlama yapıldı Mayıs ayı zaten Ramazan geçireceğiz inşallah. Düğün tarihlerimiz daha çok Haziran başı yoğunluk olacak. Bazı müşterilerimiz garanti olsun diye haziran sonuna ertelemek istedi. Boş olan müsait olan günlerimize Haziran ve Temmuz ayına erteledik. İnşallah  bu süreç en yakın zamanda aşılır. Bu süre daha da uzarsa Eylül Ekim ve Kasım’da bir yoğunluk yaşarız. İnsanlar tedirgin önce sağlık diyoruz ve salonumuzu dezenfektan temizliği içinde tüm önlemeleri aldık” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.