Köşk Doğan Spor herkesi birleştirdi

Köşk Doğan Spor herkesi birleştirdi
ABONE OL
Aydın 1. Amatör 3 grupta yer alan ve şampiyonluk mücadelesi veren Köşk Belediye Doğanspor ile Yenipazar Gençlerbirliği Belediye Spor maçında kazanan Köşk ekibi oldu.

Köşk’te oynanan lig maçı son yılların en çekişmeli maçlarından biri oldu. Ya tamam ya devam niteliğinde olan maçı Köşk ekibi kazanmayı bildi. Yaklaşık bin taraftarın seyrettiği maçta, Köşk İlçe Kaymakamı Tuğba Polat, Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden, Köşk AK Parti, CHP, MHP, İYİ Parti ilçe başkanları olmak üzere çok sayıda taraftar maçı birlikte izledi. Futbol seyri yüksek geçen maçın ilk yarısında ev sahibi ekip 1-0 mağlup şekilde soyunma odasına gitti. İkinci yarı 3 oyuncu değişikliğini aynı anda yapan tecrübeli hoca Yerli Guardiola lakaplı Savaş Güleser kendi evinde taraftarının önünde maçı 3-2 kazanmayı bildi. Maçın tansiyonu oldukça yüksekti. 


“RAKİBİMİZİ DE KUTLAMAK GEREKİR”
Yaptığı değişiklikler ile oyuna yön veren antrenör Güleser, maç sonrası yaptığı açıklamalarda; “Bu maç bizim için ya tamam ya devam maçıydı. Rakibimiz de bizim gibi yenilgi yüzü görmemiş ve şampiyon olmaya en yakın adaylardan biriydi. Bizim için zor bir maç olacağını biliyorduk. Fakat çok iyi hazırlanmış ve mutlaka galibiyet parolasıyla kendi evimizde taraftarımız önünde galibiyet almak için sahaya çıktık. Beklenmedik bir anda yediğimiz gol ile ilk yarıyı 1-0 geride kapattık. Fakat takım oyunundan kopmadan ve idmanlarda istediğimiz oyunu ve organizasyonları ikinci yarı gerçekleştirdik. Özellikle ikinci yarının başında 3 kişilik değişim bizlere 3 gol getirdi. Rakibimizi de kutlamak gerekir maç son dakikasında kadar mücadele ederek kaliteli bir takım olduklarını bir kez daha ortaya koydular. Önümüzde kalan 4 maçı da alarak ligi en iyi şekilde istediğimiz yerde bitirmek istiyoruz” dedi.


“TARİHTE YERİNİ ALMIŞTIR”
Karşılaşmayı taraftarlarla birlikte ilçenin önemli isimlerinin birlikte izlediğine değinen Güleser; “Ayrıca sporun birleştirici gücü ile ilçesinin takımına sahip çıkan başta ilçe kaymakamımız, ilçe emniyet müdürümüz, ilçe jandarma komutanımız, siyasi parti temsilcileri, ziraat odası başkanı ve bine yakın taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu tablo ülkemizin özlediği ve ilçemizin de en iyi şekilde temsil ettiğimizin tablosu olarak tarihte yerini almıştır. Başta bizlere güvenerek bu görevi layık gören kulüp başkanımız ve taraftarımıza bu galibiyeti armağan ederken galibiyetin baş mimarları olan futbolcu arkadaşlarımızı da tekrardan kutlarım” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.