Köşk için Bakandan söz aldı 

Köşk için Bakandan söz aldı 
ABONE OL
Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler gerçekleştirecekleri yatırımlar için Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan  destek söz aldı. 

KIYMET SARIYILDIZ - Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun ödül töreni için Kuşadası’na gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşen Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler ilçede yapılacak sportif yatırımlar için söz aldığını açıkladı. Köşk’te yapmayı planladıkları projeleri Kasapoğlu’na ilettiklerini ifade eden Güler, olumlu dönüşler aldığını belirtti. 

Köşk için taleplerini Bakan Kasapoğlu’na aktardıklarını ve olumlu cevaplar aldıklarını ifade eden Başkan Güler; “Gençlik ve Spor Bakanımız  Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüşme imkânımız oldu. Bakanımıza Köşk’ümüze spor adına kazandırmak istediğimiz yatırımlar konusunda bilgiler verdik ve desteklerini istedik.  Sağ olsunlar bizleri kırmadılar ve ilçemizde yapımına başlamayı hedeflediğimiz yeni spor tesislerimiz konusunda destek sözü verdiler.  İnşallah, çok yakında Bakanlığımızla imzalayacağımız protokol sonrasında tesislerimizle ilgili müjdelerimizi hemşerilerimizle paylaşacağız. Her şey Köşk’ümüz için” dedi.
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.