Köşk tek yürek oldu

Köşk tek yürek oldu
ABONE OL
Aydın 1. Amatör Ligi 3 grupta yer alan ve şampiyonluk mücadelesi veren Köşk temsilcisi ligin son üç maçında kendi evinde şampiyonluk hedefi ile maça çıkacak. 

Köşk Belediye Doğanspor’un 1. Amatör Ligi karşılaşmaları tüm heyecanıyla devam ediyor. Antrenör Savaş Güleser’in göreve gelmesiyle ilçede futbola olan tutku yeniden alevlendi. İlçede ve mahallelerinde son 
yıllarda destek arttı. Bütün ilçenin bu sezon şampiyonluğa olan inancı ile 10 maçtır yenilgi yüzü görmeyen takım, ligin son üç maçında da kazanıp play -offl'ara kalmak istiyor.

 

“DESTEK VE GÜVENLERİ BİZLERİ MOTİVE ETTİ”
Hafta sonu Köşk’te oynanacak maç ile ilgili açıklamalarda bulunan antrenör Savaş Güleser; “Yıllarca top oynadığım kulüpte talep üzerine antrenör olarak göreve başladım. Daha önce çalıştırdığım kulüplerden farklı bir heyecan ile göreve başladığımda işimin çok zor olacağını biliyordum. Ve göreve gelmemiz ile birlikte ilçemizde takımımızın geçmişteki başarılarına yenisini eklemek için gece gündüz çalışmaya başladık. Hem alt yapı hem de A takımımıza sezona güzel bir başlangıç yaptık. İlçemizdeki herkesin bize olan güveni ve desteği bizleri daha fazla motive etti ve daha fazla sorumluluk almamızı sağladı.  Bizlere güvenen, destek veren herkese teşekkür ediyor kalan son 3 lig maçımızda daha fazla desteklerini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Karşılaşma Pazar günü saat 14.00’da Köşk Doğanspor ile Yenipazar Kelebek Mobilya Spor arasında Köşk sahasında oynanacak. 

 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.