Köşk'te hayvanlar aç kalmayacak 

Köşk'te hayvanlar aç kalmayacak 
ABONE OL
Köşk Belediyesi hayata geçirdiği “Can Dostlarımız İçin” projesi kapsamında farklı noktalara beslenme ve su üniteleri yerleştirdi. 

KIYMET SARIYILDIZ-Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler’in talimatı ile  sokak hayvanları adına başlatılan “Can Dostlarımız İçin” projesi kapsamında ilçenin farklı noktalarına beslenme ve su üniteleri koyuldu. Özellikle koronavirüs salgını döneminde sokak canlılarının beslenme sıkıntısı yaşadığını kaydeden Güler, sıkıntının çözülmesi adına parklara ve yeşil alanlarda ilçede yaşayan hayvan sever vatandaşlar ve Köşk Belediyesi ekiplerinin çalışmalar yaptığını kaydetti. 

“FARKINDALIĞIN ARTMASINI TEMENNİ EDİYORUM”
Sokak havyalarına karşı vatandaşların daha duyarlı olması gerektiğini ifade eden Güler, düzenli olarak su ve mama takviyesi yapacaklarını belirtti. Projede emeği geçen herkese teşekkür eden Güler, "İçerisinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte çalışmalarımız aralıksız devam ederken aynı çevreyi paylaştığımız ve beslenme sıkıntısı çeken can dostlarımız için mahallelerimizdeki farklı noktalara beslenme ve su odakları yerleştirdik. Ekiplerimiz yerleştirdiğimiz ünitelere periyodik olarak su ve mama takviyesi gerçekleştirecekler. Hemşehrilerimizden de mümkün mertebe bu ünitelere gerekli mama ve su takviyelerini yapmalarını rica ediyoruz. “Can Dostlarımız İçin” projesiyle ilçemizdeki minik dostlarımıza karşı farkındalığın artmasını temenni ediyor, destek veren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.

koskte-hayvanlar-ac-kalmayacak-215907-0c5b2519dd3eb4df03dcda57bad9bc7b.jpgkoskte-hayvanlar-ac-kalmayacak-215907-f44f8c3e3426cc9aa45e37aa65231771.jpg
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.