Kovid-19 Karacasu'da ilçe merkezine sıçradı

Kovid-19 Karacasu'da ilçe merkezine sıçradı
ABONE OL
Van’da gittiği bir düğünde virüs bulaşan ve karacasu'ya dönen kamu görevlisi, eşine ve bir kişiye daha virüs bulaştırırken sanayide temas ettiği 4 kişi karantina altına alındı.

GÜLAY ÖZTEKİN - Pandemi döneminde koronavirüsün girmediği Karacasu’da normalleşme sürecinin ardından bayram ziyaretleri ve düğünler nedeniyle vaka ve temaslı sayısının artması vatandaşlar arasında korku ve paniğe neden oldu. 

EŞİ VE EV SAHİBİNE VİRÜS BULAŞTIRDI
Karacasu'da ilk vaka  İzmir’den bayram tatiline gelen S.K.’nin Ataeymir Mahallesinde anneannesine virüs bulaştırmasıyla olmuştu. Eşi Geyre Mahallesinde yaşayan kamu görevlisi Y.S.’nin Van’da gittiği düğünde virüs kapmasıyla vaka sayısı ikiye çıktı. Uçakla İzmir’e gelen Y.S., Geyre Mahallesinde yaşayan eşine de virüs bulaştırdı. Y.S.’yi havaalanında almaya giden ev sahibi T.G.’nin yapılan Koronavirüs test sonucunun da pozitif çıktı bildirildi. 

SANAYİ ÇARŞISINDA 4 KİŞİ GÖZETİM ALTINDA
Öte yandan Diyarbakır’da görev yapan kamu görevlisi Y.S.’nin Van’dan döndükten sonra Karacasu Sanayi Çarşısında otomobilini tamir ettirdiği sırada oto tamircisi 3 kişiyle ve kahvehane işleten bir vatandaşla birlikte temas ettiği toplam 4 kişinin daha tespit edilip karantina altına alındıkları öğrenildi. Y.S. eşi ve ev sahibine virüs bulaştırırken temas ettiği kişilerin de Kovid-19 testlerinin pozitif çıkmasından endişe ediliyor. 
Ataeymir’de Kovid-19’a yakalanan yaşlı bir kadının öldüğü, 3 kişinin virüse yakalandığı ilçede vaka ve temaslı sayısının her geçen gün artması vatandaşları tedirgin etmeye başladı. 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum