Küçükkara’nın yeni adresi Maltepe 

Küçükkara’nın yeni adresi Maltepe 
ABONE OL
Aydınspor 1923’te top koşturan ve sezon sonunda ayrılan sol bek oyuncusu Erdal Küçükkara, yeni sezon öncesi İstanbul’un BAL ekiplerinden Maltepespor ile anlaşma sağladı. 

Geçtiğimiz sezon Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Aydınspor 1923 forması giyen savunma oyuncusu Erdal Küçükkara, yeni sezon öncesi transfer gerçekleştirdi. 26 yaşındaki sol bek, 2019-2020 sezonu için İstanbul’un BAL’daki temsilcilerinden Maltepespor ile anlaşma sağladı. Küçükkara, yeni sezonda başarısı ter dökeceği yeni takımının hazırlık kampına da katıldı. Öte yandan başarılı oyuncu yaz transfer döneminde Aydın ekiplerinden Yıldızspor ile de görüşme gerçekleştirmiş ancak taraflar anlaşamayınca transfer gerçekleşmemişti. 

FARKLI TAKIMLARDA FORMA GİYDİ
Futbola 1907 Ataköy Çobançeşmespor’da başlayan Küçükkara, sonrasında Fenerbahçe, Koçasinanspor, Kumluca Belediyespor, Bodrum Belediye Bodrumspor, Bucak Belediye Oğuzhanspor, Halide Edip Adıvarspor, Elazığ Belediyespor, Malatya Yeşilyurtspor, Adıyaman 1954 Spor, Nevşehir Belediyespor, Kahtaspor, Anamur Belediyespor, İstanbul Siirtgücü Spor ve son olarak Aydınspor 1923 forması giydi. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.