Küllerinden doğdu ama yetmedi

Küllerinden doğdu ama yetmedi
ABONE OL
Nazilli Belediyespor, 29 puan topladığı ve ligden düştüğü 2017-2018 sezonundaki istatistiklerini bu sezon tamamen tersine döndürüp 65 puan toplasa da bu 36 puanlık yükseliş Siyah İnciler’in 2.Lig’e çıkmasına yeterli olmadı. 

(TÜRKER KOCAKAHYA) TFF 3. Lig 1. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, bu sezon büyük umutlarla başladığı ligde başarılı olamadı. Şampiyonluk hedefiyle başlanan ligde amacına ulaşamayan Naz-Naz’ın sezon istatistikleri çok iyi olsa da bu şampiyonluğa yetmedi. Naz-Naz bu sezon ligin normal sezonunda 32 karşılaşmaya çıkarken 17 galibiyet, 14 beraberlik ve sadece 1 mağlubiyet aldı. Bu performansıyla Nazilli ekibi 65 puan topladı. Bu iyi performansına rağmen önce şampiyonluğu kaybeden Naz-Naz, play-off’a kalmayı başardı. Play-off’larda Ergene Velimeşespor ile eşleşen Nazilli temsilcisi, iki maç sonunda rakibine elenerek ligi tamamladı. 

FARK 36 PUAN  
Nazilli ekibi bu sezon iyi performans gösterse de geçen sezon ise kabus gibi bir dönem yaşamıştı. 2017-2018 sezonunda ligde sadece 7 galibiyet alabilen Naz-Naz, 8 maçta beraberliği bozamadı. Siyah İnciler 19 maçta ise rakiplerine 3 puan kaptırdı. Bu performansıyla Nazilli ekibi 29 puan toplayarak 2. Lig’den düşmüştü. Bu sezon geçen sezona oranla 10 galibiyet, 6 beraberlik daha fazla alan Siyah İnciler’in mağlubiyet sayısı 18 daha az oldu. Geçen sezona oranla genel tabloda 36 puan daha fazla toplayarak adeta küllerinden doğan Naz-Naz’ın bu yükselişi 2. Lig’e çıkmasına yeterli olmadı.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.