Kültür ve Turizm Derneğinin yarışma sonuçları belli oldu

Kültür ve Turizm Derneğinin yarışma sonuçları belli oldu
ABONE OL
Aydın Kültür ve Turizm Derneğinin 60 yaş ve üzeri için düzenlediği resim, şiir, fotoğraf ve kısa öykü yarışması sonuçlandı. 

TUĞBA AYDIN- Aydın Kültür ve Turizm Derneğinin 60 yaş ve üzeri için düzenlemiş olduğu şiir, öykü, resim ve fotoğraf yarışması için toplam 238 eser katıldı. Ön eleme sonrası jüri üyelerine oylama yapılmak üzere 22 öykü, 10 şiir, 12 fotoğraf ve 2 yağlı boya çalışması sunuldu.

Jüri üyelerinin eserlerin kime ait olduğunu bilmeden yaptığı oylamada; hangi eseri neden, niçin seçtiklerini belirterek açık oylama yapıldı. 

Sonuçlar işe söyle;
Fotoğraf dalında, birinci “Papatya Tacı Ören Eller” konulu fotoğraf ile Ramazan Turunç, ikinci “Kınalı Ellerin Duası” konulu fotoğraf ile Nesrin Ağırtmalı, üçüncü ise “Memleketim” konulu fotoğraf ile İsmet Nadir Atasoy oldu.
Şiir Dalında birinci “İhtiyarlık başa geldiği zaman” adlı şiir ile İsmail Şahin, ikinci “Anam” adlı şiir ile İrfan Ünübol, üçüncü “Güzel atlar ülkesinde” adlı şiir ile Zeki Oğuz oldu. 

Resim Dalında birinci “Kültür mirasımız” adlı yağlı boya tablo ile Günnur Özgen birinci oldu. 

Öykü Dalında birinci “Hey gidinin efesi” adlı öykü ile Halil Uzel, ikinci “Limonlu soda” adlı öykü ile Mehmet Yazıcı, üçüncü “Hasan amcanın kedileri” Hacer Bozkurt oldu. 


Öykü Dalında Jüri Özel Ödülünü ise “Malayani” adlı öykü Buket Saran’a layık görüldü. 
Dernek adına konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Yazıcı tüm katılımcılara ve değerlendirme için bir araya gelen jüriye teşekkür etti. Yazıcı; “Gün boyu bütün eserleri tek tek inceleyip okuyarak değerlendiren jüri üyelerimize çok çok teşekkür ediyorum.  Emek verip bu yarışmaya katılan ve jürinin seçmekte zorlandığı muhteşem eserleri ortaya çıkaran saygıdeğer büyüklerimize sonsuz teşekkürler” dedi.   


 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.