Kulüplerde bekleyiş sürüyor 

Kulüplerde bekleyiş sürüyor 
ABONE OL
Maçların durdurulduğu Aydın Süper Amatör Lig play-off’larında yer alan ve BAL’a çıkma hayali kuran takımlar, TFF tarafından açıklanacak kararı merakla bekliyor. 

TÜRKER KOCAKAHYA- Türkiye’de koronavirüs vakasının görüldüğü Mart ayında durdurulan futbol liglerinde kararlar bir bir alınmaya devam ediyor. Öncelikle Süper Lig ve PTT 1. Lig için devam kararı alan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) devam eden süreçte 2. Lig, 3. Lig ve Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) normal sezonun tamamlandığını açıkladı. Yakın zamanda tescil kararlarını da açıklayan Federasyon, geçtiğimiz günlerde Kadın Ligleri için de tescil için alınan kararları kamuoyu ile paylaştı. Bir çok ligle ilgili kararlar belli olurken Aydın Süper Amatör Lig’de başarılı olarak adını play-off’lara yazdıran ekipler ise gözünü TFF’ye çevirdi. 

BAL HAYALİ KURULUYOR 
Play-off’taki takımlardan Aydın Büyükşehir Belediyespor, Çine Madranspor, Didimspor ve Kuşadasıspor’da yönetim kurulları, teknik heyetler ve futbolcular çıkacak karara odaklanmış durumda. Spor kamuoyunda alınacak kararla ilgili bir çok tahminde bulunulsa da TFF tarafından yapılacak resmi açıklama takımların yeni sezondaki yerini belirleyecek. Özellikle yönetim kurulları, açıklanacak karara göre yeni sezon için yol haritası çizmek adına merakla açıklamayı bekliyor. 



 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.