Kumpas haberi PKK sitelerine servis edildi

Kumpas haberi PKK sitelerine servis edildi
ABONE OL
Alıcık'a küfür ettiriyorlar

(SİMGE ATA) Nazilli'deki STK'larla bir araya gelen MHP’li Belediye Başkan Haluk Alıcık, 3 yıl öncesine ait videoya ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Haberlerde yer alan iddiaların asılsız olduğunu söyleyen Alıcık, "Ağzımdan bazı kelimeler çıkmış olabilir ancak bir tokat bile vurduysam Allah bana o koltuğu nasip etmesin" dedi. 
Menderes Restoranda düzenlenen kahvaltıda Nazilli'de faaliyet gösteren kadın kuruluşlarıyla bir araya gelen Nazilli Belediye Başkanı MHP'li Haluk Alıcık, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde servis edilen videoyu tekrar değerlendirdi. Alıcık, "Seçimler yaklaştıkça her şey çirkinleşti. Bir koltuk için bana PKK sitelerinde küfür ettiriyorlar. ‘Bu iş doğru mudur, değil midir’ diye araştırmadan nasıl böyle bir şey yaptırabilirsiniz? 3 yıl önce olmuş bir olayı neden bugün olmuş gibi gösteriyorlar? Bu nasıl bir siyaset anlayışıdır. Bu işi organize edenler aynı bayanla saat ikide gözüküyor ama kimse 'biz yapmadık' diyor” dedi.

"NE KOLTUKMUŞ!"

"Siyaseti sandıkta beceremeyenler çirkinleşiyor" diyen Alıcık, Nazilli halkının sağ duyusuna güvendiğini belirterek, "Bu şehir benim için çok önemli. Gün geçtikçe siyasetin kirleneceğini düşünüyorum. İftira atarken bu insanların çoluğu çocuğu var diye düşünmüyorlar. Ne koltukmuş? İki aydır da oturmuyorum o koltukta. Cumhur İttifakı makam için hırs için kurulmuş bir ittifak değil. Hiç kimse de yenilmez değil. Seçim yaklaştı herkes STK'ları geziyor. Ben bu kurumları seçimden seçime mi hatırladım. Sizleri hangisi seçimden sonra hatırlayacak?" dedi.

"BEN BAYANA EL KALDIRAMAM"

Bahsi geçen kişiye birçok kez yardımı dokunduğunu aktaran Alıcık, "O kardeşimizin söylediklerinin altında başka şeyler var. Makam odasının alt katındaki bağırmaları var. O ne söylediğini ne yaptığını iyi biliyor. Ağzımdan bazı kelimeler çıkmış olabilir ancak bir tokat bile vurduysam Allah bana o koltuğu nasip etmesin. Ben bayana el kaldıramam. 23 yıllık evliyim eşim de burada. Eşime yapmadığım şeyi başkasına nasıl yaparım. Nasıl bir siyaset anlayışıdır bu?" şeklinde konuştu.

"PKK'NIN SİTELERİNDE BANA KÜFRETTİRİYORLAR"

PKK’lılara ait internet sitelerinde şahsına hakaretler ve küfürler edildiğini söyleyen Alıcık, “3 yıl önce yaşanan olay yeni olmuş gibi PKK sitelerinde dolaştırılıyor. PKK'nın sitelerinde bana küfrettiriyorlar. Siyaset böyle bir şey mi? Bu tezgahı yapanları biliyoruz. Konuştukça itibar kazanıyorlar. Daha fazla bir şey söylemeye gerek yok ama hepsini ortaya çıkaracağız" dedi.

whatsapp-image-2019-03-10-at-13-04-09.jpeg

whatsapp-image-2019-03-10-at-13-30-24.jpegwhatsapp-image-2019-03-10-at-13-30-48.jpeg

whatsapp-image-2019-03-10-at-13-32-51.jpeg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.