Aydın Hedef Gazetesi'nden Zeynep Özge Çümlek'in haberine göre; Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muhammed Ali Künkcü’nün başkanlığında gıda ve fırıncılık sektöründe hizmet veren oda başkanları ve kurum temsilcileri bir araya gelerek kapsamlı bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Yeni yılda gündeme gelmesi beklenen muhtemel fiyat değişimleri, esnafımızın karşılaşabileceği mali yükler ve sektörlere etkileri detaylı şekilde ele alındı.

Whatsapp Image 2025 12 08 At 18.18.23 (2)

“SÜRECİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”

Sosyal medya üzerinden toplantıyla ilgili paylaşımda bulunan Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muhammed Ali Künkcü, “Tüm esnaf ve sanatkârların sürdürülebilir koşullarda hizmet verebilmesi için süreci yakından takip ediyor, gerekli görüş ve önerilerimizi ilgili kurumlara iletmeye devam ediyoruz” dedi.

Whatsapp Image 2025 12 08 At 18.18.23 (1)

Kaynak: Haber Merkezi