Küpelioğlu, seçilerek güven tazeledi

 Küpelioğlu, seçilerek güven tazeledi
ABONE OL
İYİ Parti Karacasu ilçe Başkanı Prof. Dr. Ali Küpelioğlu, ilk kez aday olduğu partisinin 2. Olağan Genel Kurulunda yaptığı konuşmada, en büyük hedeflerinin genel başkan Meral Akşener’i cumhurbaşkanı yapmak olduğunu vurguladı.  

GÜLAY ÖZTEKİN - Karacasu’da 68 üyesi bulunan İYİ Parti İlçe Teşkilatı 2. Olağan Genel kurulunu gerçekleştirdi.  Büyükşehir Belediyesine ait Karacasu Kültür Merkezinde yapılan kongreye geçtiğimiz Aralık ayında genel merkez tarafından ilçe başkanlığına atanan Prof. Ahmet Ali Küpelioğlu, tek liste ile gidilen seçimden ilk kez seçilerek güven tazeledi. 

Divan Başkanlığını mali işlerden sorumlu İYİ Parti Aydın İl Başkan Yardımcısı Gökhan Sandıklı’nın yaptığı genel kurul, pandemi kurallarına uyularak yapıldı. 

KONGREYE İLÇE DIŞINDAN YOĞUN İLGİ VARDI
Aydın’da pandemi nedeniyle daha önce ertelenen 5 ilçe aynı gün seçime giderken Karacasu ilçe kongresine, İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, il başkanı Cemal Sarı, İncirlova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, il başkan adayları Yüksek Öztürk, Süleyman Demirci, İl Kadın Kolları Başkanı Semra Yücel, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Mehmet Efe Yılmaz ve Soner Yelkovan, Nazilli Belediye Meclis üyesi Kadir Mutlu, Efeler İlçe Başkanı İlhan Adıyaman, seçim yapılmayan tüm ilçe başkanları, CHP Karacasu İlçe Başkan Yardımcısı Ali Akar ve partililer katıldı. 

AKŞENER’İ CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ
Karacasu Belediye Meclis Üyesi Nail Kurt’un açılış konuşmasıyla başlayan kongrede, gündem maddeleri görüşülüp oy birliği ile kabul edildi. Dilek ve temenniler bölümünde söz alan kongreye tek aday İYİ Parti Karacasu İlçe Başkanı Prof. Dr. Ali Küpelioğlu, partisinin amaç ve hedeflerinden bahsettiği konuşmasında, en büyük hedeflerinin genel başkan Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapmak olduğunu söyledi. 2018 yılında kurulan İYİ Parti'nin giderek oy oranını yüzde 12’lere arttırdığı gibi büyük bir ivme kazandığını ifade eden Küpelioğlu, “En büyük hedefimiz genel başkanımız Meral Akşener’i cumhurbaşkanı yapmak. Bunun için çok iyi örgütlenmemiz ve oy oranımızı yüzde 12’den yüzde 18 hatta yüzde 20’lere getirerek İYİ Parti'yi ana muhalefet partisi yapmamız lazım. Güçlendirilmiş demokratik parlamenter sisteme dönmek için var gücümüzle çalışıp İYİ Parti’yi yerelde ve genelde iktidara taşımak için iyi bir örgütlenme ile var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu. 

İLK KEZ SEÇİLEREK GÜVEN TAZELEDİ
Geçtiğimiz Aralık ayında genel merkez tarafından atanan Prof. Dr. Ahmet Ali Küpelioğlu, başkanlığında tek liste ile gidilen seçimde 68 üyeden 33 sandık başına gitti. Oyların tamamını alarak ilk kez seçilen Küpelioğlu, kongrenin vatana, millete ve Karacasu’ya hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. 

YÖNETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU
Küpelioğlu başkanlığında oluşturulan 15 kişilik yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Nail Kurt, İbrahim Öncü, Hüseyin Özen, Mustafa Gökçe, Hüseyin Gök, Turgut Savaş, Bekir Ayyılmaz, Erdal Karabay, Özcan Altınçöp, Durmuş Ali Güney, Gani Şişman, Ali Çolak, Özcan Topçu, Kazım Tuncer, Ercan Ayyılmaz. 

atanmis-baskan-prof-kupelioglu-secilerek-guven-tazeledi-166148-09a830ea9eaff263dfb82e01d96bcc3e.jpgatanmis-baskan-prof-kupelioglu-secilerek-guven-tazeledi-166148-701d7c44366f68f2b3dc1ffa6097b9e1.jpgatanmis-baskan-prof-kupelioglu-secilerek-guven-tazeledi-166148-aa975ab7104325c7e826b0477dacd5ec.jpgatanmis-baskan-prof-kupelioglu-secilerek-guven-tazeledi-166148-b3a4f26504f0c3e33971e75da7bdbe14.jpgatanmis-baskan-prof-kupelioglu-secilerek-guven-tazeledi-166148-bded503a15b04118d9ba0e560501b6ac.jpg

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.