Kur'an Kursu öğrencilerinden örnek davranış

Kur'an Kursu öğrencilerinden örnek davranış
ABONE OL
Yunus Emre Cami Kız Kur’an kursu öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını yangın ve sel felaketlerinde mağdur olanlara gönderdi.

AYŞE AKTAŞ - Feyza Kaya Eryiğit eğitimindeki Yunus Emre Cami Kız Kur'an kursu öğrencileri, anlamlı bir etkinliğe imza atarak, harçlıklarını afetzedelere gönderdiler. Öğrenciler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları yangın ve sel felaketlerinde mağdur olanlara ulaştırmak üzere Nazilli İlçe Müftüsü Selami Bayrakçı’ya teslim etti. Bayrakçı da gelen bağışları makbuz karşılığında kabul etti.

‘ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ’
İlçe Müftüsü Bayrakçı, minik yüreklerden afet bölgesi için anlamlı bir bağış geldiğini söyleyerek, “Ülkemizde son zamanlarda yaşadığımız doğal afetler nedeniyle Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yangın ve sel afeti yardım kampanyası başlatıldı. Yardım çağrımız sonucu Kur'an kursumuzdaki öğrencilerimiz kumbaralarında topladıkları paraları afetzede kardeşlerine göndermek istediler. Öğrencilerimize duyarlı davranışları için teşekkür ediyoruz. Gelen bağışların AFAD banka hesabına yatırıldı” dedi.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.