Kuşadası'na 'tatil' dopingi!

Kuşadası'na 'tatil' dopingi!
Ramazan Bayramı süresince Türkiye'nin güzide turistik ilçelerinden Kuşadası tatilcilerin akınına uğrarken, günübirlik ziyaretçilerle birlikte ilçenin nüfusu 1 milyonu aştı.

Ramazan Bayramı tatili süresince Aydın'ın Kuşadası ilçesinde büyük yoğunluk oluştu. Özellikle yerli turistlerin büyük ilgi gösterdikleri ilçenin nüfusu, günübirlik ziyaretçilerle birlikte 1 milyonun üzerine çıktı. Kuşadası'nın İzmir yönünden girişi, yoğunluğun hat safhaya çıktığı noktaların başında geldi. Bu noktada uzun araç kuyrukları oluştu.

aw181474-01.jpg

PLAJLAR VE MESİRE ALANLARI DOLDU
Hava sıcaklığının da etkisiyle Kuşadası'na gelen vatandaşların Kadınlar Denizi, Long Beach ve Sevgi Plajı'nı doldurdukları gözlendi. Kuşadası'ndaki mesire alanları da kalabalıktan nasibini aldı. Kuşadası Belediyesi'ne ait Adagöl Mesire Alanı ile Milli Park'ta neredeyse adım atacak yer kalmazken, turistik işletmeler de dolup taştı.

aw181474-02.jpg

ESNAFIN YÜZÜ GÜLDÜ
Kuşadası'ndaki otel ve pansiyonların tamamına yakınında konaklayacak yer kalmaması dikkat çekti. Öte yandan Ramazan Bayramı tatili nedeniyle Kuşadası'nda oluşan yoğunluk, esnafın da yüzünün gülmesine vesile oldu.

aw181474-03.jpg

aw181474-04.jpg

aw181474-05.jpg

aw181474-06.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.