Kuşadası Belediyesi mevcut otogar alanı üzerinde kente yeni bir belediye hizmet binası kompleksi kazandırmak için bir süre önce çalışma başlattı. Bu kapsamda Mimarlar Odası İzmir Şubesi ve TMMOB Mimarlar Odası Kuşadası Temsilciliği ile iş birliği içerisinde ödüllü bir mimari yarışma süreci başlatıldı.

Yeni Hizmet Binasi Kompleksi Kusadasina Cok Yakisacak 608428 512B65C5562D0Caca944F3804901A124

Başkan Ömer Günel de yarışmanın jüri üyeleriyle ilk toplantısını Encümen Salonu’nda yaptı. Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Batçıoğlu’nun da yer aldığı toplantıda alanında uzman akademisyenler, mimar ve mühendislerden oluşan jüriyle fikir alışverişinde bulunuldu.

Yeni Hizmet Binasi Kompleksi Kusadasina Cok Yakisacak 608428 E17B4B1Bd3445Ebda28B9F3F7D5F546C

Kentin ana hizmet noktalarını bir araya toplayan ve Kuşadalıların tüm işlemlerini kolayca gerçekleştirebileceği yeni hizmet binası kompleksiyle ilgili bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Batçıoğlu, “Bir süre önce başkanımız Ömer Günel’in talimatıyla çalışmalarımıza başladık.

Yeni Hizmet Binasi Kompleksi Kusadasina Cok Yakisacak 608428 F54E4407718055D4Ef636E053588B016

Kentimize, hemşehrilerimizin aynı zamanda keyifli vakit geçirebileceği, içerisinde sosyal donatı ve yeşil alanları barındıran modern bir belediye hizmet kompleksi kazandırmayı hedefliyoruz. Şehirlerarası otobüs terminali olarak kullanılan bu alan, yakın zamanda bir yönetim merkezi haline gelecek” diye konuştu.

Kaynak: Belediye Bülteni