KUŞADASI'NDA CHP BULUŞMASI

KUŞADASI'NDA CHP BULUŞMASI
ABONE OL
Kuşadası Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Örgütü tarafından düzenlenen geleneksel “simit-çay “ kahvaltısı Kasım Yaman Parkı'nda gerçekleştirildi. 

Yoğun bir katılımın olduğu etkinliğe CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ve Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in yanı sıra CHP Aydın Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, Kuşadası Kadın Kolları Başkanı Engin Doyran ve birçok partili katıldı.

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek,  “31 Mart yerel seçimlerinde ilk etabı kazandık. Şimdi ikinci etap var. Ulusal iktidara yürüyoruz. Hiç kimse Cumhuriyet Halk Partisi'nden üstün değildir. Kuşadası’nda yaşanan son yerel seçimler CHP’nin, bireylerin egolarının şahsi menfeatlerinin üstünde olduğunu kanıtlamıştır. Aslolan partidir.  6 aylık dönemde belediye başkanımız başarılı bir çalışma dönemi geçirmiştir. Elbette eksikliklerimiz vardır. İmkanlarımız kısıtlı. Kendisine sizlerin huzurunda hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Belediye başkanımızın her zaman yanında olacağız" ifadelerini kullandı.

“BENİM TEK MENFAATİM PARTİMİN MENFAATİDİR”
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, geleneksel hale gelen simit-çay kahvaltı etkinliğini 10 yıl önce bir arada olma iradesi amacıyla başlattıklarını bugün ise bu etkinliği ilçe örgütünün sahiplenerek devam ettirmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “10 yılını geride bıraktığımız geleneksel kahvaltımızda bugün yine büyük bir katılımla beraberiz. 10 yıl önce bir arada olma iradesini amaçlayan bir kahvaltı ile başlamıştık. Bugün ailemiz daha da büyüdü. Değerli hemşehrilerim önümüzde önce ilçe kongresi akabinde genel kurultay bizi bekliyor. Yeni göreve aday olacak arkadaşlardan tek beklentim mevcut görevdekilere saygısızlık yapmadan, kötülemeden çalışmalarını yürütsünler. Daha iyi nasıl yapabileceğinizi anlatmak sureti ile göreve talip olunabilir. Bu bizim parti içi demokrasimizin gereğidir” diye konuştu.

BU KOLTUKLAR BİZE EMANET

"Başarılı olan belediyeler bizi hızla ulusal iktidara taşıyacaktır" diyen Gürel, “O nedenle sizlere olan vefa borcum kadar CHP’yi iktidara taşımak için, oy vermeyenleri de kazanmak sorumluluğum var. Bu noktada eğer bir fedakarlık gerekiyorsa bunu CHP’liler yapmak zorundadır. 
Bugün Aydın Türkiye’nin en büyük kentidir. Bu kentin belediye başkanı 'Topuklu Efemiz' Sayın Özlem Çerçioğlu, Aydını sadece Türkiye’de değil uluslararası alanda başarılı şekilde temsil etmektedir. Ayrıca parlementomuzda bizi temsil eden başarılı 3 milletvekilimiz var. Başarılı il başkanımız, kadın kollarımız ve gençlik kollarımız var. Aydın altın dönemini yaşıyor bu dönem . Bu ekip sizlerle beraber ulusal iktidara yürüyor. Ben vefalı bir aileye üye olduğumu biliyorum. Sizler de size gönülden bağlı bir belediye başkanına sahip olduğunuzu bilmenizi istiyorum" dedi. 

Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, bu tür etkinliklerin parti içi bağları, samimiyeti güçlendirdiğini söyledi.
Konuşmalar sonunda Mehmet Gürbilek, Milletvekili Hüseyin Yıldız’a özel olarak hazırlatılan CHP rozeti taktı. 

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ise konuşmaların sonunda partiye hizmet veren engelli ve yaşlı üyelere yaşamın varoluşunu simgeleyen kadim ağaç olarak da nitelendirilen zeytin fidelerinden armağan ederek teşekkür etti.



 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.