Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında Kuşadası’nda düzenlenen operasyonda 3 şüpheli yakalandı.
Kuşadası ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda şüphelilerin üzerlerinde ve adreslerinde yapılan aramalarda 579 gram uyuşturucu madde, 210 bin lira nakit para, bir miktar döviz ile 1 adet hassas terazi ele geçirildi.
Operasyon kapsamında gözaltına alınan L.Ö., İ.K. ve S.K. hakkında Türk Ceza Kanunu’nun 188’inci maddesi kapsamında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma” suçundan adli işlem başlatıldı.
1 tutuklama
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden L.Ö. ve İ.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, S.K. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.




