Kuşadası'nda uyuşturucu operasyonu

Kuşadası'nda uyuşturucu operasyonu
ABONE OL
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde narkotik ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda 3 kiloya yakın skunk ile metanfetamin ele geçirildi. Operasyonda ayrıca 15 ayrı suçtan aranan ve 8 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir zanlı da yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası’na bağlı Türkmen Mahallesi’ndeki bir evde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı ihbarını değerlendiren Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Narkotik Grup Amirliği ekipleri, O.S. isimli şahsa ait evi fiziki ve teknik takibe aldı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Aşil isimli narkotik köpeğinin de katılımıyla söz konusu eve operasyon düzenleyen ekipler, O.S. isimli şüpheliyi gözaltına aldı. Evde yapılan aramada banyonun asma tavanına gizlenmiş vaziyette 4 ayrı paket halinde toplam 2 kilo 668 gram esrar skunk maddesi, 320 gram metanfetamin, 1 adet hassas terazi, 1 adet 7.65 mm çapında ruhsatsız tabanca, 1 adet şarjör ve 5 adet 7.65 mm fişek ele geçirildi.
Gözaltına alınan O.S.'nin yapılan GBT sorgulamasında "uyuşturucu madde ticareti yapmak, kullanmak, resmi belgede sahtecilik, başkasına ait kimlik bilgilerini kullanmak ve hırsızlık" dahil olmak üzere 15 ayrı suçtan arandığı ve 8 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Zanlı Kuşadası Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. 

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.