KUŞADASI’NDAKİ PAZAR YERLERİNDE DENETİM ARTIRILDI

KUŞADASI’NDAKİ PAZAR YERLERİNDE DENETİM ARTIRILDI
ABONE OL
Kuşadası Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, vatandaşlardan gelen şikayetleri de dikkate alarak esnafa yönelik gerçekleştirdikleri denetimleri sürdürüyor.

Kuşadası Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçede bulunan pazar yerlerinde gıda ürünü satan esnafa yönelik gerçekleştirdikleri denetimleri sıklaştırdı. Zabıta ve Sağlık İşleri Müdürlükleri’ne bağlı ekipler son olarak kent merkezindeki kapalı pazar yerinde bir denetim yaptı. Denetimde süt ve peynir ürünleri, yumurta ve beyaz et satışı yapan pazarcılara uyulması gereken gıda mevzuatı hakkında bilgi verildi.  Koronavirüs tedbirleri kapsamında esnafın ve pazara alışveriş yapmaya gelen vatandaşların HES kodlarına bakılarak maskelerini takmaları ve sosyal mesafe kuralına uymaları istendi. 
“GEREKLİ UYARILARI YAPIYORUZ”
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Zabıta Müdürlüğü ile Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerin aralıksız devam ettiğini belirterek “Vatandaşlarımızın sağlığını her şeyden çok önemsiyoruz.  Bu kapsamda pazaryerinde denetimlerimize devam ediyoruz. Halk sağlığına zarar verecek gıda ürünü satan kişi ve işletmelere gerekli uyarıları yapıyoruz. Bu konuda taviz vermemiz mümkün değil” diye konuştu.

kusadasindaki-pazar-yerlerinde-denetim-artirildi-251175-f44afebd1c59847be2dcaad19ed12c7c.jpgkusadasindaki-pazar-yerlerinde-denetim-artirildi-251175-cc6c2a2ad583856de8eb43c4e02030c8.jpgkusadasindaki-pazar-yerlerinde-denetim-artirildi-251175-4d595cf70ca593fdb764b5812116eb56.jpg
 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.